Haberler

Hırvatistan'a Bir Darbe de Kovac'tan Geldi

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde Penaltılarla A Milli Takıma Elenen Hırvatistan'da Büyük Şok Yaşanırken, Bir Şok da Milli Takım Kaptanı Niko Kovac'tan Geldi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde penaltılarla A Milli Takıma elenen Hırvatistan'da büyük şok yaşanırken, bir şok da milli takım kaptanı Niko Kovac'tan geldi.

Hırvatistan Milli Takımı'nın 36 yaşındaki tecrübeli kaptanı Niko Kovac, A Milli Takımla oynadıkları tarihi maçın ardından milli takım kariyerini noktalayabileceğini açıklayarak Hırvatlara bir başka şok daha yaşattı. Penaltı atışları sonucu Türkiye'ye yenilen Hırvatistan'da morallerin son derece bozuk olduğu ifade edilirken, Kovac, yaptığı açıklamada, "Türkiye maçı Hırvatistan formasıyla çıktığım son maç olabilir. 36 yaşındayım Hayatımın geri kalanı için bir şeyler yapacağım" dedi.

A Milli Takım karşısında 79. kez milli formayı giyen Kovac, futbol yaşantısını Avusturya Ligi takımlarından Red Bull Sazlburg'da sürdürüyor.

(DPA-ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title