Haberler

Hiperaktif gencin et takılan kancada akrobasi denemesi kötü bitti

Güncelleme:

İstanbul Maltepe'de bir kasap dükkanında çalışan 15 yaşındaki İsmail Kayabaşı'nın kancada yaptığı akrobasi denemesi kötü bitti. Bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybeden talihsiz genç, kafa üstü yere düştü.

Maltepe'de kasapta çalışan gencin et takılan kancada akrobasi denemesi kötü bitti. Dengesini kaybeden genç kafa üstü yere düştü. Kasapta çalışan diğer kişiler hafif yaralanan gence yardım ederken, gencin kancadan düşüp kafa üstü yere düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKAMADI

Maltepe'de bir kasap dükkanında çalışan 15 yaşındaki İsmail Kayabaşı, televizyondan gördüğü akrobatik hareketleri kasaptaki et takılan kancalarda ara sıra deniyordu. Normalde iki kancaya asılarak havadan takla atan genç, bu kez tek kancada akrobasi denemesi yapınca sonu kötü bitti. Kancaya asılan genç, bir anda dengesini kaybederek kafa üstü yere düştü. Düşmenin etkisiyle kolu ve ayağı incinen genç bir süre düştüğü yerden kalkamadı. Kasapta çalışan amcası gence yardım ederek sandalyeye oturttu. Kazayı şans eseri ucuz atlatan genç, bir bardak su içerek düşmenin şokunu atlattı.

Hiperaktif gencin et takılan kancada akrobasi denemesi kötü bitti

Kancada hareket yapmak isterken yere düşen İsmail Kayabaşı, "Ben burada çalışıyordum, arada hareket yapıyordum. Televizyonda öğrendim. Bir kez denedim, iki kez denedim üç kez denedim. Üçüncüyü denedim ondan sonra düştüm. Kolum ve ayağım ağrıdı" şeklinde konuştu.

"HELİKOPTERDEN DÜŞER GİBİ DÜŞTÜ"

Kasapta çalışan Seyfullah Altan, "Çalışıyorduk, et açıyorduk. Bu kardeşimiz çok hiperaktif. Helikopterden düşer gibi düştü. Tuttuk kaldırdık. Yerinde duramıyor kıpır kıpır bu arkadaş" dedi.

"HER ZAMAN TAKLA ATIYORDU"

Gencin amcası İbrahim Kayabaşı, "Her zaman takla atıyordu, bazen de spor yapardı. Çok hızlı bir çocuk. Kafa üstü yere düştü, çok şükür bir şeyi yok" diye konuştu.

KAMERA KAYITTAYDI

15 yaşındaki gencin asıldığı kancadan yere düştüğü anlar dükkanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde genç, hareket yapmak için tek kancaya asılıyor. Kancada dengesini kaybeden genç kafa üstü yere düşüyor, amcası da gence yardım edip yerden kaldırıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayabaşı Maltepe Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

hıjyanık:

içerdeki hijyen beni benden aldı

10
0
yanıtYanıtla
muhabbet kuşu:

bunun nesi haber

10
0
yanıtYanıtla
HÜSNÜ ÇOBAN:

bunu haber değeri nedir

9
0
yanıtYanıtla
Klavye Delikanlısı:

olay yeri inceleme gelmiş, çoçuğa hareketi tekrar yaptırıyorlar :))))) habere bak :!

6
0
yanıtYanıtla
SOFİ:

rahatlık bazılarına batıyor

5
0
yanıtYanıtla
Vildan:

Et kesmeye devam eden adam kadar umursamaz olmak isterdi. :)

5
0
yanıtYanıtla
muhammet kaya:

aynen hee

yanıt2
yanıt0
iyi:

Aadam salaklığa hiç iltimas göstermiyor demekki çok iyi yapıyor, o hareketi orda yapacak kadar akılsız biri için işi bırakıp onla mı uğraşacak

yanıt1
yanıt0
Sahtekar:

Ülkede habercilik bitmiş çoluk çocuğun herzaman ki yaptıkları şeyleri haber diye vermeye başlamışlar.

5
0
yanıtYanıtla
Ülke çalkalanacak:

Osursam haber olcak

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title