Haberler

Hilton Hotels & Resorts Heathrow Havaalanında İkinci Otelini Açıyor

Ünlü Şef Cyrus Todiwala ve Imagine Spa Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminalinde Açılıyor

Hilton Hotels & Resorts İngiltere'deki en yeni ve Heathrow Havaalanında ikinci oteli olan Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal otelinin açılışını yaptı. Hilton Worldwide'ın lider markası, kurucusu Conrad Hilton'un 1959 yılında açtığı ilk havaalanı otelinden beri bu konseptin önderliğini yapıyor.

Hilton Hotels and Resorts dünya başkanı Dave Horton, "İngiltere'de lider bir küresel otel markası olarak dünyanın en yoğun havaalanlarından birinde ikinci otelimizi açmaktan mutluluk duyuyoruz. Olağanüstü otel ve barlardan konforlu bir spaya, Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal, Heathrow'da çok hissedilen bir eksikliğin tamamlanması anlamına geliyor. Yolcuları bu seçkin, yeni otelde ağırlamak ve İngiltere başta olmak üzere dünya çapında Hilton'dan beklenen meşhur ve gerçek misafirperverliği sunmak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Havaalanının 5. Terminal binasından sadece bir mil uzakta konumlanan 350 odalı Hilton, 52 dönümlük çevre düzenlemesi yapılmış arazi üzerine oturuyor ve havaalanından geçerken veya varış noktası olarak ziyaret eden, iş veya tatil amaçlı misafirlere üst kalitede konaklama olanağı sunuyor. Lüks gala etkinlikleri veya küresel konferanslar için tasarlanan 926 metrekarelik konferans alanında 1170 misafiri ağırlanabiliyor. Ayrıca Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal'de, güzel bir fon sağlayan düzenlenmiş bahçeler içindeki Büyük Balo Salonunda 800 misafirin katılacağı düğünler yapılabilecek.

Çeşitli yemek ve içecek seçenekleri sunan otelde yer alan özgün Mr Todiwala's Kitchen restoranı ve ünlü şef Cyrus Todiwala OBE en yeni yemekleri tatma olanağı da bulunuyor. Halen Londra'nın merkezinde popüler Cafe Namaste, The Parsee ve Cafe T'yi işleten Şef Cyrus, böylece farklı bir yerdeki ilk girişimini gerçekleştirmiş oluyor. Mr. Todiwala's Kitchen heyecan verici ve yenilikçi Hint mutfağının yanı sıra tadım menüleri ve Şef Cyrus'u çalışırken izleme şansı bulabileceğiniz Şef'in Masasını sunuyor.

Lobide bulunan Gallery restoran ve bar, taze hazırlanan ve sipariş üzerine pişirilen mevsimsel ve yerli ürünlerdeki uzmanlığıyla gün boyunca ziyaretçilere açıktır. Konuklar aynı zamanda otelin River Barında rahatlayıp manzaranın tadını çıkarabilecekler. Yoğun atmosferi ve şık ortamıyla River Bar, içkinin tam yeri ve şaraplar, biralar ve diğer alkollü içkilerin yanı sıra her türlü alkolsüz içecek atıştırmalık seçenekleri sunuyor.

Modern odalarının her biri 37 inç düz ekran HD televizyon, Hilton Serenity yataklar, lüks banyolar, geniş bir çalışma alanı ve bütün bunları tamamlayan hızlı internet erişim ile donatılmıştır. Otel aynı zamanda 24 saat açık Fitness by Precor tesisinde yürüme bantları, kondisyon bisikletleri ve ağırlık aletleri kullanma olanağı sunuyor.

Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminal genel müdürü Greg Place şunları söyledi; "Heathrow 5. Terminalinin hemen önündeki üst kalitedeki yeni otelimizde konuklarımızı ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Hilton'un dünya çapında ünlü hizmetlerini Heathrow havaalanını kullanarak iş veya özel amaçla seyahat edenlere sunarken, büyük çaplı konferanslara ve etkinliklere mekan sağlıyoruz. Ayrıca konukları ve çevre sakinlerini lüks spamızda ve Şef Cyrus Todiwala tarafından yönetilen Mr Todiwala's Kitchen'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz."

Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminali bir hidroterapi havuzu ve sekiz tedavi odasını içeren lüks 'Imagine Spa'ya ev sahipliği yapacak. Otel müşterileri ve günlük konuklar için rezervasyon esnekliği sunduğundan, çeşitli tedavilerden çok bir danışmanlık süreci kapsamında en doğru tedaviyi almaları tavsiye ediliyor. Spa menüsü rahatlatıcı aromaterapi banyoları, Babor'un en yeni ürünlerini kullanarak yapılan sonuç odaklı ve rahatlatmayı amaçlayan çok çeşitli yüz bakımı hizmetleri, masaj ve doğal yosun sargılarını içermektedir.

Hilton HHonors konuk ödül programı üyeleri, Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Teminalinde her uygun konaklamalarında Douple Dip yapabilirler ve hem uçuş mili hem de otel puanı kazanabilirler. Hilton HHonors üyelerine aynı konaklama için hem puan hem de mil kazanma ve tarih sınırlaması olmaksızın otel puanlarını kullanma olanağı veren tek konuk ödül programıdır. Boş bir standart oda bulunması şartıyla, tarih sınırlaması olmaksızın üyeler Hilton HHonors puanlarını kullanabilirler.

Otel adresi Poyle Road, Colnbrook, SL3 0FF, United Kingdom. Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminali hakkında daha fazla bilgi için, lütfen tercih ettiğiniz seyahat uzmanıyla iletişim kurun, www.hilton.co.uk adresini ziyaret edin veya +44 (0) 1753 686 860 numaralı telefondan doğrudan otel ile görüşün. Otele 04:15 ve 23:15 saatleri arasında otel ve tüm Londra Heathrow terminalleri arasında çalışan Heathrow Hoppa servis aracı ile ulaşım sağlanmaktadır.

Hilton Londra Heathrow Havaalanı 5. Terminali hakkında bilgi için www.hiltonglobalmediacenter.com/heathrowterminal5/ adresini ziyaret edin.

Kaynak: Bültenler / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title