Haberler

Hidayet'ten 17 Sayı

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (Nba), Bu Sabaha Karşı Oynanan 13 Maçla Devam Edildi. Hidayet Türkoğlu'nun Formasını Giydiği Orlando Magic, Sahasında Konuk Ettiği Detroit Pistons'a 116-92 Yenilirken, Milli Oyuncu Karşılaşmayı 17 Sayıyla Tamamladı.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde (NBA), bu sabaha karşı oynanan 13 maçla devam edildi. Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında konuk ettiği Detroit Pistons'a 116-92 yenilirken, milli oyuncu karşılaşmayı 17 sayıyla tamamladı.

Karşılaşmaya ilk 5'te başlayan ve 38 dakika sahada kalan Türkoğlu, 5 kez  kullandığı 3 sayılık atışların 3'ünde başarılı olurken, 10 kez denediği  2 sayılık atışların da 3'ünü sayıya çevirdi. Türkoğlu, 5 kez geldiği serbest atış çizgisinde de 2 kez başarılı oldu ve karşılaşmayı 17 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle tamamladı.

Magic'de 21 sayı ve 4 ribauntla oynayan Rashard Lewis'in çabaları galibiyet için yeterli olmazken, 16 sayı ve 13 ribauntla “double-double” yapan Dwight Howard'ın performansı yenilgiyi önleyemedi.

Pistons'da ise 6 oyuncu çift haneli sayılara ulaşırken, 19 sayı, 5 ribaunt ve 3 asistle oynayan Ronald Murray ile 18 sayı, 7 asist ve 6 ribauntla maçı tamamlayan Chauncey Billups takımlarının galibiyetinde öne çıkan isimler oldu.

SPURS KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

NBA'de geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan San Antonio Spurs, bu sezon da başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor.

Spurs, sahasında konuk ettiği Sacramento Kings'i 96-80 yenerek bu sezon oynadığı 3. maçından da galibiyetle ayrılmayı başardı.

Spurs'da 15 sayı ve 10 ribauntla Tim Duncan “double-double” yaparak takımına galibiyeti getiren isim olurken, 15 sayı, 6 ribaunt ve 4 asistle maçı tamamlayan Tony Parker ile 8 sayı ve 10 ribauntluk performans sergileyen Fabricio Oberto gecenin dikkati çeken diğer isimleri oldu.

Kings'de ise 22 sayıyla oynayan Kevin Martin ile 14 sayı ve 9 ribauntla oynayan John Salmons'un çabaları takımlarının yenilgisine engel olmadı.

Ligde alınan diğer sonuçlar şöyle:

Indiana Pacers - Miami Heat: 87-85

Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks: 102-99

Atlanta Hawks - Dallas Mavericks: 101-94

New Jersey Nets - Toronto Raptors: 69-106

Cleveland Cavaliers - New York Knicks: 110-106

Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets: 91-99

Boston Celtics - Washington Wizards: 103-83

New Orleans Hornets - Portland Trail Blazers: 113-93

Chicago Bulls - Philadelphia 76'ers: 85-96

Phoenix Suns - Los Angeles Lakers: 98-119

Los Angeles Clippers - Golden State Warriors: 120-114

Lige yarın sabaha karşı yapılacak 7 maçla devam edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title