Haberler

Heyelan nedeniyle kapanan Silifke-Mut yolu için alternatif güzergah çalışması

Güncelleme:

Akdeniz ile İç Anadolu'yu birbirine bağlayan Mersin'deki Silifke-Mut kara yolunun heyelan sonrası kapanması nedeniyle alternatif bağlantı yolu açılıyor.

Akdeniz ile İç Anadolu'yu birbirine bağlayan Mersin'deki Silifke- Mut kara yolunun heyelan sonrası kapanması nedeniyle alternatif bağlantı yolu açılıyor.

Silifke Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 8 Ağustos'ta kapanan yol için Ekşiler Mahallesi'nde alternatif güzergah çalışması başlatıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Silifke Belediyesi Başkanvekili Sadık Altunok, "Belediye ekiplerimiz tarafından yürütülen yol açma çalışmasını bir an önce tamamlayarak, araç trafiğine açacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İç Anadolu Silifke Mut Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Ali Damlar:

Gülnar yolu mecburi güzergah olarak verilmiş ağır yük kamyonlarının yolu Bir hayli zora soktuğunu görüyoruz. Balandız dan Cumhuriyet alanına inene kadar akla karayı seçiyoruz. Çalışmaların bu kadar uzun sürmesi bence çok da doğru değil buna bir an evvel çare bulunması gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
nebi ubeydullah:

sahipsiz memleket. Yazık ki yazık.

0
0
yanıtYanıtla
Halil DEMIRKAYA:

8 AĞUSTOSTA -40 GÜN EVVEL ULASIMA KAPANAN SILIFKE-MUT YOLUNUN EMNİYETLİ -BİR SEKILDE YAPILIP,BİR AN EVVEL TRAFİĞE AÇILMASINI SAYI YETILILERDEN İSTİYORUZ VE TALEP EDİYORUZ. N

0
0
yanıtYanıtla
Fatma baysal:

2 aydir tasucundayim ve bu yol hala kapali kisa yolu gulnardan gecersek hem yol kotu hem zaman kaybi boyle onemli bir yolu hala nasil acamadi karayollari eziyet degilmi vatandasa bu yolu bakanlar zenginler kullanmak zorunda kalsaydi coktan acilmisti vatandasa yazik degilmi

0
0
yanıtYanıtla
salih:

yolun coğrafyası zor araç sürücülerinin çok dıkkat etmesı gerek hele hele buyuk tonajlı araçlar için dahada sıkıntılı

0
0
yanıtYanıtla
Sabit KÜÇÜKDEMİRCİ:

Giresun sel felaketi yaşadığında koca kent balçık içinde kalmıştı,devlet bir haftada o şehri eski haline getirmişti,hal böyleyken sadece yol üstüne gerçekleşen bir heyelanın aylarca temizlenememesi bir rezillik.sorumluları kınıyorum.belliki o bölgede iş ehline verimemiş.umarım sesimizi duyurursunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Emine güldögdü:

Ya bu milleti hicmi düsünmüyorsunuz bu yolu niye acmiyorsunuz ayip be

0
0
yanıtYanıtla
Kenan Kurt:

2 ayı geçti hala açılmaması büyük ayıp. Gülnar yolu berbat virajlar darlık uzunca bir mesafesi olması. Artık bir önce açın İçanadoluyu Mersine silifkeye bağlayan terk önemli yol. ye

0
0
yanıtYanıtla
FATİH ÖZTÜRK:

Daha dün gece kullandım o yolu. bir kere ağır vasıtaların kesinlikle ama kesinlikle o yoldan uzak tutulması lazım. gerekirse otoban kullanarak Mersin''den yönlendirilsinler. Evet güzergah çok uzuyor ama Gülnar yolu üzerinde bir ağır vasıta ile tam da virajda karşı karşıya gelirseniz ve de acemiyseniz sonunuz kesinlikle uçurum. Bunun dışında otomobil sürücüleri de tecrübelerine güvenmiyorlarsa, özellikle tek şerit tecrübeleri az ise bu yoldan uzak dursunlar.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet önge:

Heylandan dolayı kapanan yolun nezaman açılacağına dair bı tarih veremiyormudunux

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title