Haberler

Hevesle internetten beğenip otomobil satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı! Her şey çıkan beyaz dumanla başladı

Güncelleme:

İstanbul'da internet sitesinden beğenerek otomobil alan Ayşegül Kızılkaya araçtan çıkan beyaz dumanla hayatının şokunu yaşadı. Gösterilen ekspertiz raporunun gerçek olmadığını fark eden Kızılkaya, ekspertiz firmasına inceleme için götürdüğü otomobilin motorunun satılmadan önce değiştirildiğini ve birçok hasarının olduğunu öğrendi.

Bağcılar'da yaşayan ve özel bir şirkette çalışan Ayşegül Kızılkaya, 3 Şubat'ta bir internet sitesinde bulduğu otomobili, ilan sahibi Mahmut B. ile iletişime geçtikten sonra kredi çekerek 69 bin liraya satın aldı. Araçtan sürekli beyaz duman çıkması üzerine Kızılkaya, ekspertiz firmasına inceleme için götürdüğü otomobilin motorunun satılmadan önce değiştirildiğini ve başka birçok hasarının olduğunu öğrenerek büyük şok yaşadı.

Hevesle internetten beğenip otomobil satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı! Her şey çıkan beyaz dumanla başladı

"EŞİM KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR. PARAYA İHTİYACIM VAR' DEDİ"

Ayşegül Kızılkaya, yaşadıklarını şu şekilde anlattı: "Bir internet sitesinde aracın ilanını görerek, ilan sahibini aradım. Eşinin kanser tedavisi gördüğünü söylediği için kendisiyle Çapa'da buluştuk. Paraya ihtiyacı olduğunu söyledi. Biz de üzüldük kendisine ve aracı almaya gittiğimizde aracın başında bir kişi daha vardı. Muhtemelen işbirliği yaptılar. Çünkü galerici olduğunu, aracın bize uygun ve almamız gerektiğini söyledi. Araçta bir şey olmadığını sağlam olduğunu söyledi. Birkaç gün önce yapılmış ekspertiz raporunu gösterdiler bana. Bunlar da bizi gerçekten etkiledi. Saat 15.00 sıralarıydı, noter kapanacak diye biraz acele ettik. Ben de kendim ekspertize götürmek istedim, satıcı bana dün yaptırdığını söyledi. Eşi de kanser tedavisi gördüğü için ve bize göstermiş oldukları ekspertiz raporunu gördükten sonra güvendik kendilerine. Aracı 3 Şubat'ta aldım. Ama maalesef araç değil hurda almışım ve dolandırılmışım. Bunu da ekspertize getirince öğrendim. "

Hevesle internetten beğenip otomobil satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı! Her şey çıkan beyaz dumanla başladı

"ÇOCUKLARIMA BİR YATIRIM OLSUN DİYE ALDIM"

Kızılkaya, "Araç beyaz bir duman çıkarıyordu. İlk başta satıcı bunun bana normal olduğunu söyledi. Fakat sürekli beyaz duman çıkarıyordu. Ekspertize gelince motor kapağındaki contanın yandığını ve motorun değiştiğini öğrendik ve motoru da bize satmadan bir gün önce değiştirmiş. Aracın kapıları değişmiş. Araba bayağı bir hasar almış. Sağında solunda eklemeler ve düzeltmeler var. Satıcıya durumu izah ettik. Kendisi aracı sattığını ve geri alamayacağını, aracın bu sorunlarının olduğunu kendisinin de bilmediğini söyledi. Ben ilk defa bir araç alıyorum. Büyük bir hevesle aldım. Çocuklarıma bir yatırım olsun diye aldım" dedi.

Hevesle internetten beğenip otomobil satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı! Her şey çıkan beyaz dumanla başladı

"GÜVENDİĞİNİZ FİRMALARA GÖTÜRÜP GÖSTERİN"

Ekspertiz firması yetkilisi Uğur Çiftçileli, "Araç bize geldiğinde, araçta sadece yüzeysel bir boya olduğunu ve herhangi bir hasar olmadığını söylediler. Aracı detaylı bir şekilde incelediğimizde aracın sağ arka direğinde, tavan iç sacında, orta direğinde işlemlerin olduğunu gördük. Ve sağ ön podyesinde, sağ ön çamurluk bağlantı sacında, sağ arka şasesinin bağlantı saçlarında işlemler olduğunu gördük. Aracın motor testlerine baktığımızda conta yanığının olduğunu tespit ettik. Motor alt yağ kartelinin kırık ve onarımlı olduğunu fark edip hanımefendiye bütün raporlarımızı sunduk. Kim ekspertiz yaptırırsa yaptırsın bildiğiniz ve güvendiğiniz firmalara götürerek daha güvenli bir araç alabilirsiniz" diye konuştu.

Hevesle internetten beğenip otomobil satın alan kadın hayatının şokunu yaşadı! Her şey çıkan beyaz dumanla başladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500

Yorumlar (28)

Msds:

Bunu yapan hayatı boyunca ekmek için dilenecek duruma gelir

84
4
yanıtYanıtla
Farklı Soru:

Noter bugün kapanıyor diye acele mi edilir, yarın alırsın; hem kendin de muayene ettirirsin.

47
11
yanıtYanıtla
xx:

zarari ekpertiz yapanlara odetsinler bir daha yapmazlar

51
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Piyasa o kadar dolandırıcı üç kağıtçı oldu ki yatacak yerleri yok onların çlıştığım iş veren dolandırıcı sahtekar satan araç sahipleri dolandırıcı bunları ülkeden atacaksın nerede ölüyrsa ölsünler.

48
3
yanıtYanıtla
SADAKAT:

BU SAHTEKARLIĞI KİM YAPTI İSE BU ALEMDEN UZAKLAŞTIRMAK LAZIM, NEDEN YARIN BİR BAŞKASINA YAPACAK BU ALEMDEN BUNLARI SİLMEDEN BU TOPLUM BUNLARIN ELİNDEN KURTULMAZ KARDEŞİM

51
0
yanıtYanıtla
Can:

Yahu mahallenin akıllısı ne alakası var senin yazdığın yorumla. Bayan dolandırılmış ne yani güvenmiş ne bilsin adamların sahtekar olduğunu olayın akışına göre inanmış. Yahu sizingibi insanlardan bıktık. Şimdi kadınmı suçlu yoksa insan olamamış o yaratıkmı suçlu. Size göre kadın suçlu! Bayana büyük geçmiş olsun. Memlekette insan olamamış nekadar çok kişi var

36
1
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu tip haberler çoğaldı. Nitelikli dolandırıcılktan yargılanması lazım bunların.

30
0
yanıtYanıtla
CCC:

Bu olayın internetten alınmasını ön plana cıkarmanız sacmalık neticede internet sadece aracı gidip kontrol edip alıyorsun . internetten alınca size kargolanmıyor . . . . . . . milleti yönlendimeyin

22
3
yanıtYanıtla
objektif:

ayni marka ayni model arkadan carpik ve onden carpik atabalari ortasindan kesip birbirine kaynaklayip km sini dusurup satan bir yigin firma ve garaj var dikkat etmek lazim boyle bir arac kaza aninda ikiye bolunur ve can guvenligin sifir olur

23
1
yanıtYanıtla
dhdj:

Alacağınız ne olursa olsun ev olsun araba olsun beyaz esya mobilya kafanizda her zaman satıcı dolandırıcıdır önyargisiyla yaklaşın ve ona göre almadan her seyi didik didik edin lafa itibar etmeyin yoksa yüzde 99.9000 musluman ülkemizde bi yeriniz acıya acıya eve gelirsiniz hicbir kanun hukuk da size yardım etmez.

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title