Haberler

Herkes Onları Konuştu! 2015'te Ünlü İsimler Bekarlığa Veda Etti

Güncelleme:

2015 yılı, birçok ünlü isim için evlilik yılı oldu. Burcu Çetinkaya aradığı aşkı Şanlıurfa'da bulurken, Murat-Merve çiftinin düğünü ise en çok konuşulan düğün oldu.

HABERLER.com/ Magazin dünyası için oldukça hareketli geçen bir yılı geride bırakıyoruz. Bir dönem özel hayatlarıyla çok konuşulan yıldızlar, birbiri ardına dünyaevine girdi.

Kimisi yıllarca birlikte olduğu kişiyle evlenirken, kimisi İslami usullere göre düğün yaptı.

İşte 2015'te evlenen ünlü isimler ve çok konuşulan düğünleri...

DİZİ SETİNDEN NİKAH MASASINA

Oyuncu Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar, bundan 5 yıl önce birlikte rol aldıkları dizinin setinde başlayan aşklarını, nikah masasına taşıdı. Muhteşem bir düğünle evlenen çift, nikahtan sonra sahneye çıkıp "Senden Daha Güzel" şarkısını birbirlerinin gözlerine bakarak söyledi.

PRAG'TA EVLENDİ

Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı, üç yıllık birlikteliklerini nikâh masasına taşıdı. Bebek bekleyen çift, Prag'da dünya evine girdi.

AŞKI ŞANLIURFA'DA BULDU

Burcu Çetinkaya, aşkı geçen yıl yerleştiği Şanlıurfa'da buldu. Ünlü rallici, haziran seçimlerinde Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak'la sade bir törenle nikah masasına oturdu. Mehmet Fatih Bucak, Adalet Partisi'nde milletvekilliği yapan merhum Mehmet Celal Bucak'ın oğlu. 1968, Siverek doğumlu olan Bucak, ekonomist ve aynı zamanda Urfa'nın önde gelen işadamlarından biri. Seçimler öncesinde bir gazete için milletvekili adaylarıyla görüşen Burcu Çetinkaya, Mehmet Fatih Bucak'la yaptığı ropörtaj sırasında tanışmıştı.

BU DÜĞÜNE ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, oyuncu Merve Boluğur ile Adile Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Adile Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğünde Dalkılıç ailesi, gelinlerine 50 bin liralık pırlanta takı seti hediye etti. Dalkılıç'ın hediyesi ise 60 bin liralık pırlanta yüzük oldu.

Törene sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı.

NİKAHLARINI KADİR TOPBAŞ KIYDI

Ünlü ses sanatçısı ve sinema oyuncusu Yavuz Bingöl, Öykü Gürman ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

SERTAB ERENER'DEN SÜRPRİZ EVLİLİK

Ünlü şarkıcı Sertab Erener, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde bir süredir isminin anıldığı gitarist Emre Kula ile dünya evine girdi.

GİZLİCE EVLENDİ, 15 GÜN SONRA BOŞANDI

Ünlü şarkıcı Halil Sezai, bir süredir büyük aşk yaşadığı Zehra Kaya ile herkesten gizli nikâh masasına oturdu. Çiftin kimseye haber vermeden 23 Ağustos'ta Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde evlendiği ortaya çıktı. Ancak çift, anlaşamayarak 15 gün sonra tek celsede boşandı.

ŞATODA DÜĞÜN YAPTILAR

Ünlü model Ebru Şancı ile futbolcu Alpaslan Öztürk, Eskişehir'de evlendi. Çift, düğünü ise Belçika'daki bir şatoda yaptı.

ONUR ŞAN EVLENDİ

2010 yılında Seda Sayan'la anlaşmalı olarak boşandıktan sonra ortalarda görünmeyen türkücü Onur Şan, Büşra Aköz'le hayatını birleştirdi.

İSLAMİ USULLERE GÖRE EVLENDİ

Bir dönemin ünlü manken ve oyuncusu Yaşar Alptekin, dünyaevine girdi. İslami usullere göre yapılan törende, Alptekin ve eşi dini kıyafetler giydi. Yaşar Alptekin, evlilik haberini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

EBRU YAŞAR MURADINA ERDİ

Ebru Yaşar, bir süredir beraberlik yaşadığı iş adamı Necat Gülseven ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yaşar Alptekin Hatice Şendil Çetinkaya Şanlıurfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

YAŞ 35:

DARISI BAŞIMA İNŞ 2016 DA

16
0
yanıtYanıtla
KürtMobil-IOS:

Fatih bucakğı tüm vatan severler sever hain PKK yandaşı pislikler sevmez sadece

3
5
yanıtYanıtla
Avci:

Erkeklerde para varmi yokmu. para olmayinca elektrik alinamiyorda.

6
0
yanıtYanıtla
siverekli zaza beg:

mafya babası fatih bucak sorsan 5 vakit namaz kılar allah yolunda

4
0
yanıtYanıtla
Yıldırım:

Fatih bucak kokainmen ukala ve kendisini kaf dağında gören biri ne namazı adam rakı içiyor her zaman bilmeden konuşuyorlar

3
0
yanıtYanıtla
gomer behçet:

zenginde çok para var ama icraat yok. . . fakirde koç gibi piston var ama cavlamıyor. . . . . ahhh ulen ahhhh

2
1
yanıtYanıtla
OsmanMobil-IOS:

Allah mutlu etsin hepsini

2
0
yanıtYanıtla
TÜRK 68Mobil-IOS:

hainler için yaşasın cehennem

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title