Haberler

Herkes bu iddiayı konuşuyor! Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüriliği için yıllardır ikna edemediği Meryem Uzerli ile anlaştı

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yıllardır Yetenek Sizsiniz ve Rising Star gibi projelerinin jüri kadrosunda yer alması için teklif götürdüğü Meryem Uzerli'yi Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri üyesi olmak için ikna ettiği ileri sürüldü. Ilıcalı'nın teklifine sıcak bakan Uzerli, net kararını diğer jüri üyelerini gördükten sonra verecek.

Ocak ayında ikinci kez anne olan ve uzun zamandır yurt dışında yaşayan Meryem Uzerli, ekranlara dönmek için hazırlıklara başladı. Gelen teklifleri değerlendirmeye başlayan oyuncunun yeni sezon için Acun Ilıcalı'yla anlaştığı konuşulmaya başlandı.

MERYEM, ACUN'UN TEKLİFİNE SICAK BAKIYOR

MedyaTava'da yer alan habere göre; Acun Ilıcalı, Muhteşem Yüzyıl'dan ayrıldıktan sonra 2014'ten beri çalışmak istediği Meryem Uzerli'yi sonunda ikna etti. Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen ikilinin prensip olarak anlaştığı ileri sürüldü. Uzun zamandır ekranda olmayan Uzerli, yeni sezonda Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüri kadrosunda olmaya sıcak baktı. Ancak oyuncu net kararını diğer jüri üyelerini gördükten sonra karar verecek.

Acun Ilıcalı, 2014'ten bu yana Yetenek Sizsiniz, Rising Star gibi programlarda jüri üyeliği önermiş ancak bir türlü ikna edememişti.

Herkes bunu iddiayı konuşuyor! Acun Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin jüriliği için yıllardır ikna edemediği Meryem Uzerli ile anlaştı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Meryem Uzerli Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500

Yorumlar (7)

corci:

yetenek sizsiniz mi kaldı be acun

49
2
yanıtYanıtla
senar:

Tüm türkiyenin beklediği bir şeydi, en sonunda gerçekleşmiş. gece gündüz yetenek sizsiniz izleriz artık.

35
4
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

O ses Türkiye'ye Ata Demirer'i istiyoruz Acun Bey

25
2
yanıtYanıtla
uCube :

Ne alaka Meryem Uzerli ile, Yetenek Sizsiniz Türkiye? Ne gibi bir yeteneği varmışta, ikna etme çabasına girmiş Acun? Saçmalık! ;))

16
0
yanıtYanıtla
Volkan Gurler:

Bizden olmasında kim olursa o lsun her programda ısrarla bizden olmayanı önde tutmanız anlayana çok fazla subliminal .

12
4
yanıtYanıtla
Halil Habib:

Ya bir git ya acunn

7
0
yanıtYanıtla
Recai Kulahli:

Meryem kim ya acun sende kafayı yedin haaa..gücün yetiyorsa sezen'i jüri yap ta görelim bir haftalığına hem de

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title