Haberler

Hercai 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ATV Hercai 64. bölüm izle, son (64) bölüm full izle!

Güncelleme:

Hercai 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Hercai dizisinin 64. bölümü ardından araştırılmaya başladı. ATV'de yayınlanan Hercai 65. bölüm fragmanı izle! Hercai son bölüm özeti! Hercai yeni bölümde neler olacak? ATV Hercai 64. bölüm izle, son (64) bölüm full izle!

Hercai 65. bölüm izle! Hercai 65. bölüm tamamı izle! ATV ekranların sevilen dizisi Hercai 65. bölüm seyret! Hercai 65. bölüm tek parça izle! Hercai 65. bölüm tamamı izle! Hercai 64 son bölüm izle. Hercai son bölüm izle. Hercai 64. bölüm tamamı izle.

HERCAİ 65. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai dizisi ATV ekranlarında bu akşam 64. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 64. bölümün ardından şimdi de Hercai 65. bölüm için araştırmalarına başladılar. Hercai 65. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Hercai 65. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Hercai 65. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

HERCAİ 63. BÖLÜMDE NE OLDU?

Duydukları karşısında şoke olan Reyyan, Dilşah'ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşır ve ona karşı tedbir almak zorunda olduğunu anlar. Bu sırada Azat'ın ortadan kaybolmasının sorumlusu olarak Miran'ı gören Cihan ise elinde silah, düğün evini basar. Füsun'un yaptıklarını öğrenen Zehra gözü dönmüş bir halde Aslanbey konağına giderken Miran'dan daha fazla gerçekleri saklayamayacağını anlayan Reyyan ikisi için güzel bir akşam hazırlar. Aynı gece, Miran'ın da Reyyan'a bir sürprizi vardır ancak olaylar beklenmedik biçimde gelişir. Miran karanlık ve sonu felaket bir yola girmek üzeredir, onu durdurabilecek tek kişi ise Reyyan'dır.

HERCAİ 62. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Dilşah, Reyyan'ın Miran'dan gizlediği gerçeği öğrenmiş, elindeki belgeyi Reyyan'a koz olarak kullanmaya başlamıştır. Fakat Reyyan ne olursa olsun kararından dönmeyecektir. Fakat Umut'a kendini unutturmayacak anlar bırakmak istemektedir. Düşmanlık ve kin yüzünden bir en basit mutluluklardan bile eksik kaldıklarını fark eder. Doğru dürüst bir düğün resimleri bile yoktur oğullarına bırakacakları. Miran, sevdiği kadının aldığı bu önemli karardan bihaber, oğlu ve karısının içlerinde hiçbir şeyin uhde kalmaması için harekete geçer. Yarım kalan ne varsa tamamlayacaktır. En başta da düğün. Bu büyük sevdayı, bir düğünle taçlandıracaklardır. Onlar mutluluklarını tamamlayacak bir düğünün hazırlıkları için uğraşırken, Azat ve Gönül'de aşkları ve hayatları adına çok önemli bir karar alırlar. Aldıkları bu karar, küllenmiş kinlerin yeniden alevlenmesine neden olacak, Reyyan ve Miran'ın barış ve huzur için inşa ettikleri yeni ortamı çatırdatmaya başlayacaktır.

HERCAİ 63. BÖLÜM FULL İZLE ATV

Hercai dizisinin 63. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

HERCAİ'NİN KONUSU

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.

Yapım: Mia Yapım Yapımcı: Banu AkdenizYönetmen: Ali İlhanSenaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnceOyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Atv Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title