Haberler

Her Şey Dört Dörtlük Değil Ama Eşimin Yanındayım

Güncelleme:

Eşi Sinan Serter'in maddi durumu bozulan ve evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilen Özlem Yıldız Serter ilk kez konuştu.

Sekiz yıl önce masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren Özlem Yıldız ve Sinan Serter çiftinin mutluluğu; 2007'de dünyaya gelen oğullarıyla perçinlenmişti. Ne var ki aşklarıyla herkesi kıskandıran çift; bir süredir boşanma dedikodusuyla gündemde. Sinan Serter'in işlerinin bozulduğu ve iflasın eşiğine geldiği haberleri de ayyuka çıkınca, Özlem Yıldız Serter'i aramaya karar verdim. Uzun yıllardır tanıdığım ünlü sunucu; özel hayatı ile ilgili konuşmak istemedi. Ben de kendisi ve ailesi hakkındaki dedikoduları anlattım ve gerçekleri açıklaması için ısrar ettim. Hakkındaki iddialar için çok üzgün olan Özlem Yıldız Serter'le dertleşmeye başladık. İşte Serter'in ağzından, ünlü çift hakkında yanlış bilenen gerçekler ve ilişkileriyle ilgili son durum...

Eşiniz maddi sıkıntıda olduğu için boşanma kararı aldığınız söyleniyor; doğru mu bu söylentiler?

Yaklaşık 4.5 yıldır maddi sorunlarımız var. Amacım rahat yaşamak olsaydı; bugüne kadar sabırla bekleyip eşime destek olmak yerine, çoktan çekip giderdim. İnsanların bu söylemlerini üzülerek dinliyorum. Benim bir oğlum var. Hayat; bu söylentileri çıkaranların sandığı kadar basit değil. Benim önceliğim; ailem. Üstelik oğlumun psikolojisi ve geleceği, paradan daha kıymetli!

AYNI EVDE YAŞIYORUZ

Bu dedikoduları kimler çıkarıyor; biliyor musunuz?

Bilmiyorum; sevenimiz olduğu kadar, sevmeyenimiz de var. "Para bitti, Özlem gitti" demek istiyorlar ve bunu bekliyorlar ama ben hala evimde, eşimleyim.

Eşiniz Sinan Serter'in Nişantaşı'nda ev kiraladığı ve ayrı evlerde yaşamaya başladığınız söyleniyor...

Sinan, Nişantaşın'daki evi bir erkek arkadaşı için tuttu. Yani arkadaşı için ev bakıyorlardı. Biz hala aynı evde yaşıyoruz ve birlikteyiz; evi ayırmakya da ayrı yaşamak gibi bir şey söz konusu değil.

ÖNCELİKLİ OLAN OĞLUM

Sizin için çok zor olduğunu biliyorum. Beni kırmayıp sorularıma cevap verdiğiniz için de çok teşekkür ederim. Son bir soru daha sormak istiyorum; eşinizden boşanmayı düşünüyor musunuz?

Açıkcası özel hayatım hakkında bugüne kadar hiç konuşmadım; bundan sonra da konuşmayı düşünmüyorum. Bu dedikodular artık beni rahatsız ettiği ve ısrar ettiğin için sizinle konuştum. Evde her şey dört dörtlük değil; ileride ne olacağını bilmiyorum. Ben sonuna kadar eşimin yanında kalıp ona destek olmaya devam edeceğim. Hiç kimse boşanmak için evlenmez ve yuvasının yıkılmasını istemez. Benim için öncelikli olan oğlumun mutluluğu. Bu nedenle evliliğim için sonuna kadar mücadele edeceğim. Bu kadar fedakarlık yaptıktan sonra mücadele edecek bir şey kalmazsa; o zaman ne yapacağımıza eşimle birlikte karar veririz.

YAŞADIKLARIMIZ HİÇ KOLAY ŞEYLER DEĞİL!

4.5 yıldır sıkıntı yaşadığınızı söylüyorsunuz. Bu söylentiler neden son dönemde ortaya çıktı?

Eşim ve ben, sıkıntılarımızı kimseyle paylaşmadık. Ben de özellikle içimde yaşadım ve hep dimdik ayaklarımın üzerinde durdum. Eski hayatımızdan taviz vermeden içimizde yaşadık bu sıkıntıları. Ancak yaşadığımız maddi sıkıtılar; bir yıldır medyada yazılıyor. Bunlar; herkesin başına gelebilecek sorunlar. Neticede evlenirken iyi günde, kötü günde birlikte olmak için yemin ediyor ve imza atıyorsunuz. İnsanların, bu sıkıntıları yaşadığım için çekip gitmemi beklemelerini bir türlü anlayamıyorum. İnanın söyleyecek söz bulamıyorum. Dört duvar arasında ne yaşandığını kimse bilmiyor. Herkes, nedense başkalarının hayatlarını takip edip açık arıyor. Biz aile olarak çok ama çok zor günler geçiriyoruz. Omuzlarımda çok büyük yük var. Sinan da çok sıkılıyor ve geriliyor. Yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değil!

AİLE ŞİRKETİNE HACİZ GELDİ

Özlem Yıldız'ın 2005'te evlendiği armatör Sinan Serter'in maddi sıkıntıları 2009 yılında başlamıştı. Serter'in başında olduğu aile şirketine, borçları nedeniyle haciz gelmişti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Özlem Yıldız Sinan Serter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title