Haberler

Helin Avşar, Gittiği Mekanda Gelen Notu Görünce Sinir Krizi Geçirdi

Helin Avşar, altı yıldır kendisini ve ablası Hülya Avşar'ı rahatsız eden fanatiğinin mesajının yemek yediği mekana getirilmesi sonrası sinir krizi geçirdi.

Alaçatı'daki bir restaurantta yemek yiyen Helin Avşar, kendisini hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindi.

6 YILDIR RAHATSIZ EDİYOR

Helin Avşar arkadaşları ile geldiği Alaçatı'daki bir restaurantta altı yıldır kendisini ve ablası Hülya Avşar'ı hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindiği öğrenildi.

ÇALIŞANA PATLADI

Bir anda ayağa kalkan ve restaurantta kendisine telefon notunu ileten garsona bağırıp çağıran Helin Avşar, adı Mert Başarır olduğu iddia edilen fanatik hayranın notunu kendisine aktaran çalışana "Onun masajını ne hakla bana iletirsin polis çağıracağım bıktım" diyerek bağırdığı iddia edildi.


SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Yeni Asır'ın haberine göre; Olay sonrasında bir çok kişinin Helin Avşar'ı yatıştırmaya çalıştığı iddia edilirken, artık bu kişiden bıktığını sosyal medyada ne kadar engellese de bir şekilde kendisini sahte hesaplar üzerinden rahatsız ettiğini etrafındakilere anlattığı belirtildi.


ÇILDIRMANIN EŞİĞİNE GELDİ

Olayın ardından siniri bozulan Avşar daha sonra restaurantı terk ederken, Çeşme'de kaldığı otele de aynı kişinin merhaba mesajı gelince Helin Avşar'ın çıldırma eşiğine geldiği ileri sürüldü.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hülya Avşar Helin Avşar Alaçatı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title