Haberler

    Hector Bellerin, Barcelona ile Anlaştı İddiası!

    İspanyol medyası, Barcelona'nın Arsenal'de forma giyen genç sağ bek Hector Bellerin'i transfer ettiğini iddia etti.

    Hector Bellerin, Barcelona'ya mı transfer oldu? Arsenal'in İspanyol sağ beki Bellerin için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

    İspanyol RAC-1 kanalının haberine göre Barcelona, Arsenal'in genç beki Bellerin ile her konuda anlaştı. Transferin kısa sürede açıklanacağı ve Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in Bellerin yerine alternatifler aramaya başladığı belirtildi.

    Barcelona altyapısından çıkan 22 yaşındaki futbolcu, 2011 yılında henünz 16 yaşında Arsenal'e transfer olmuştu.

    FABREGAS TRANSFERİNİ HATIRLATTI

    Arsenal, geçen yıl Bellerin'in sözleşmesini 2022'ye kadar uzatmıştı. Bu transfer Barcelona'nın Arsenal'den transfer ettiği Cesc Fabregas'i akıllara getirdi. Fabregas da Barça altyapısından Arsenal'e transfer olmuş, ardından Arsenal'den tekrar Barcelona'ya geçmişti.

    SEMEDO'DAN VAZGEÇİLDİ

    Barcelona'nın ayrıca Benfica'dan Nelson Semedo ile ilgilendiği, ancak Benfica'nın 23 yaşındaki futbolcu için 50 milyon Euro transfer ücreti istemesinin ardından transferin gerçekleşmeyeceği iddia edildi.

    Kaynak: Sporx.com

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Cesc Fabregas Barcelona İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title