Haberler

HDP milletvekili Semra Güzel'in, öldürülen PKK'lı teröristin telefonundan kare kare pozları çıktı

Güncelleme:

Adıyaman kırsalında 2017 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

29 Nisan 2017 tarihinde Adıyaman merkeze bağlı Akçalı kırsalında TSK'nın operasyonunda etkisiz hale getirilen 4 teröristten birisi olan Malatya nüfusuna kayıtlı Koçero Meleti kod adlı Volkan Bora'nın cep telefonu güvenlik güçleri tarafından incelendi.

TELEFONUNDAN VEKİLLE OLAN FOTOĞRAFLARI ÇIKTI

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında incelenen cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, PKK'lı terörist Volkan Bora ile Kuzey Irak'taki bir örgüt kampında çekilen fotoğrafları görüldü.

HDP Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı

ÜNİVERSİTEDE TANIŞMIŞLAR

Öldürülen terörist Volkan Bora'nın Harran Üniversitesi İletişim Fakültesi, HDP Milletvekili Semra Güzel'in ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni aynı dönemde okuduğu ve tanıştıkları biliniyor. Üniversiteyi bitirdikten sonra örgüte yakınlığı ile bilinen bir medya kuruluşunda muhabirlik yapan Volkan Bora'nın daha sonra örgüte katıldığı öğrenildi.

HDP Milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı

HAKKINDA FEZLEKE DÜZENLENDİ

Geçtiğimiz hafta Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM'ye gönderdiği 28 milletvekili arasında Semra Güzel de yer alıyor.

HDP milletvekili Semra Güzel'in PKK'lı teröristle fotoğrafları ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Halkların Demokratik Partisi Milletvekili Semra Güzel Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (35)

uğur vardarboylu:

ist belediyesinde terörist arıyanlar bu kadar yıl geçmiş meclise neden bakmamışlar

294
68
yanıtYanıtla
metin yalcin:

Onların hepsinin fezlekesi var ve Partilerine kapatma davası açıldı neden bahsediyorsun sen ..

yanıt58
yanıt17
Sedat Hakan Doyanç:

alın içeri o vatan hainlerini ne duruyorsunuz

331
28
yanıtYanıtla
özen66:

mustafa kemalcı chplılerın ve mıllıyetcıyız dıyen iyi partılıler ortaklarınızın ne oldugunu gorün

268
90
yanıtYanıtla
burakk:

Bu CHP; Mustafa Kemal ci değil. Sadece Kemal'ci! HDP ile kolkola olan başka bir tür CHP?

yanıt144
yanıt31
Altay Bozkurt:

HDP yanlış isim olarak kullanilmis! ASIL ADI HKP OLMALIYDI yani halkların KANDIL PARTisi! sunlara bak sarma dolas etle tırnak gibi! vatan hainlerini uzakta aramaya gerek yok ! bunlar meclisin icine çokta SIZDILAR!!

326
25
yanıtYanıtla
burakk:

CHP neyse de bunları Meral hanım görmeli..

223
93
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Meral Hanım "hdp nin yeri pkk nın yanıdır" diyor daha ne desin

yanıt68
yanıt117
burakk:

Mehmet Vatandaş: "Bu HDP yi Öcü gibi gösteriyorlar" diyen kahvaltı etmek isteyen kimdi. Açık olacaksın siyasette açık.. Herkese sempatik görüneyim dersen elindeki oyları da kaybedersin.

yanıt165
yanıt27
Kenan Tetik:

Millet ittifakının üyesi başka söze gerek yok

203
113
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title