Haberler

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz: Kayyumu Saraya Göndereceğiz

Güncelleme:

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayi Sitesi esnafını ve Tekstilkent emekçilerini ziyaret ederek 21 Mart'ta yapılacak Nevroz'a davet etti.

Halkların Demokratik Partisi Batman Belediye Eşbaşkan Adayları Operatör Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz ; HDK Batman Sözcüsü Derya Aslan, Belediye Meclis Üyeleri ve bir grup partiliyle birlikte Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek 21 Mart yapılacak Nevroz Bayram'ına davet etti.

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz: Kayyumu Saraya Göndereceğiz

"BU SEÇİM REFRANDUM ANLAMINA GELİR"

Küçük Sanayi Sitesi esnafından yoğun ilgi gören HDP Eşbaşkan Adayları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, 31 Mart yerel seçimlerinin zulme, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı referandum niteliğinde olduğuna dikkat çekerek 21 Mart'ta Batman'da yapılacak Nevroz kutlamalarına başta emekçililer olmak üzere tüm kent sakinlerinin bu ruhla katılmasını istedi.

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz: Kayyumu Saraya Göndereceğiz

HALAYLARLA KARŞILANDILAR

Daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Tekstil Kent Sitesine geçen HDP Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz burada da halaylarla karşılandı. Binlerce tekstil emekçisinin bir araya geldiği karşılamada Eşbaşkan Adayı Dr. Demir, "İnsan emeği üzerinde silahlara yatırım yapanlar ülke ekonomisini çıkmaza sürüklüyor. Biber ve kurşun fiyatı üzerinden siyaset yapıp ülkeyi yönetenlere 31 Mart'ta halkın vereceği cevap, ezilenleri özgürlüğe bir adım daha yaklaştıracaktır" dedi.

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz: Kayyumu Saraya Göndereceğiz

"SARAYA GÖNDERECEĞİZ"

Eşbaşkan Adayı Songül Korkmaz ise 31 Mart'tan sonra halkın gücü ve demokratik yollarla belediyeyi kayyumdan alacaklarını ifade ederek, "31 Mart günü belediyeyi kayyumdan alıp asıl sahibi olan halkla birlikte yöneteceğiz. Aynı gün AK Parti - MHP tabelalarını da kayyumun kucağına verip Ankara'daki saraya göndereceğiz." diye konuştu. Daha sonra Eşbaşkan Adayları Demir ve Korkmaz emekçilerle birlikte halay çekti. Emekçilerle miting havasında geçen buluşmada gençler Eşbaşkan Adaylarıyla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

HDP Belediye Eşbaşkan Adayları Dr. Demir ve Korkmaz: Kayyumu Saraya Göndereceğiz

Kaynak: Haberler.com / Politika

Halkların Demokratik Partisi Songül Korkmaz Mehmet Demir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title