Haberler

Ortağının aracına bomba yerleştiren uyanık, meydana gelen erken patlamada ağır yaralandı

Güncelleme:

Denizli'de bir şahıs, kendisini dolandırdığını düşünen ortağının aracına hazırladığı El Yapımı Patlayıcı düzeneğini yerleştirmek isterken oluşan erken patlamada ağır yaralandı.

Serinhisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde edinilen bilgilere göre, Halil Yurtseven'in (27) ortağı olan Ali Koyun'un kendisini dolandırdığını ve alacağı olduğu yüklü miktarda parayı alamadığı iddia edildi.

ORTAĞININ KAMYONUNA KURDUĞU BOMBA DÜZENEĞİ PATLADI

Bu duruma öfkelenen Yurtseven, kendi imkanları ile bomba düzeneği kurdu. Sabaha karşı Koyun'a ait iş yerine gelen Yurtseven, park halindeki kamyonete bombayı kurmak istediği sırada patladı. Patlamanın etkisi ile Yurtseven, savruldu. Büyük gürültüye uyanan çevredeki vatandaşlar, olan bitene anlam veremedi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Alevler arasında kamyoneti görenler ise itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri kamyoneti söndürmek istediği sırada yerde hareketsiz şekilde olan şahsı fark etti. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, ağır yaralı olan Yurtseven'i hastaneye sevk etti. İşyeri duvarında ve çatısında hasar meydana gelirken elektrik kabloları ise koptu. Şarapnel parçalarının isabet ettiği Yurtseven'in hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

"EL DÜZENEĞİ BOMBA İHTİMALİ ÜZERİNE DÜŞÜNÜYORLARMIŞ"

Patlama sesine uyandıklarını belirten Ali Koyun, "Biz evimizdeydik bir patlamayla uyandık. Elektrikler kesilince aşağıya indiğimizde kamyonet yanıyordu. Patlayıcı madde ile yangının çıktığı söylendi. Yanımıza gelip giden bir arkadaştı. Patlamanın etkisi ile o da savrulmuş. İtfaiye ekipleri bulduğunda baygındı, bilinci kapalıydı. Ekiplerin bize dediği ise el düzeneği bomba ihtimali üzerine düşünüyorlarmış" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak?
500

Yorumlar (19)

REALİST:

keşke herkes böyle eştiği kuyuya kendisi düşse ilahi adalet böyle anında tecelli etse yıllar sürmese veya diğer dünyaya kalmasa

5
3
yanıtYanıtla
Burak:

Ulke komple sahtekar oldu.

8
0
yanıtYanıtla
mardinli:

birisi paramı vermiyordu, kaç kere uyardım takmadı beni, gündüz vakti gitim dükanına camları indirdim aşağya her yeri dağıtım tüm esnaflara rezil kepaze etim onu ve dedim ki paramı getirmesen yine gelecem tüm komşuları onun miletin parasını yediği için miletin onun başına getirdiklerini konuşur oldular. dükan hasarından kesinti yapıp geri kalan paramı getirdi. çünkü borcum kadar hasar vereceğimi biliyordu. ben paramı alamazsam başkasınada yedirmem kül olsun daha iyi

6
1
yanıtYanıtla
Hukukcu:

dolandirildigini anladigin zaman seni dolandiranin kapisina gideceksin pompali tüfegi kafasina dayiyacaksin ver lan parami yoksa basarim tetige bombaya ne gerek var

4
3
yanıtYanıtla
adnan:

helal olsun mardinli. mardinliler adam gibi adamdır çok akılı ve zekisin şu kürtlere hayranım

yanıt1
yanıt0
teg:

Adama laf söylemeyni kesin dolandırmıştır dolandırmasa bunu yapmazdı hangi dolandırıcı zarar görmüşki cevrenize yaşadıgınız ülkeye bakın bakalım hep dolandırılan zarar görür buradaki gibv

5
0
yanıtYanıtla
senar:

elinde patladı yani

4
1
yanıtYanıtla
snnn:

bence terör örgütlügünden yargılanmalı

5
0
yanıtYanıtla
Jüri üyesi:

Öbür tarafta mi

yanıt0
yanıt0
alakasız:

adamı zorla terörist mi yapacaksın.

yanıt1
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title