Haberler

Hayvanlara yönelik cinsel içerikli paylaşımlar yapan şahıs: Sihirbazım, ironi yapmak istedim

Güncelleme:

Sosyal medya hesabı üzerinden hayvanlara yönelik cinsel içerikli söylemlerin yer aldığı bir paylaşımda bulunan şahıs, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri tarafından evinde yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, kendisinin sihirbaz olduğunu ve paylaşımı ironi yapmak adına gerçekleştirdiğini söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, sosyal medya hesabı üzerinden hayvanlara yönelik cinsel içerikli söylemlerin yer aldığı bir paylaşımda bulunan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çekmeköy'de ikamet ettiği belirlenen şüpheli Cem A. (37) evinde gözaltına alındı.

Hayvanlara yönelik cinsel içerikli paylaşımlar yapan şahıs: Siharbazım, ironi yapmak istedim

"PAYLAŞIMLARI İRONİ AMAÇLI YAPTIM"

Şüpheli polise verdiği ifadesinde, kendisinin sihirbaz olduğunu ve paylaşımı ironi amaçlı gerçekleştirdiğini anlattı. Şüphelinin ikametinde bulunan köpek muhafaza altına alınarak Çekmeköy Hayvan Barınağı'na teslim edildi.

Hayvanlara yönelik cinsel içerikli paylaşımlar yapan şahıs: Sihirbazım, ironi yapmak istedim

SERBEST BIRAKILDI

Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında 947 lira idari para cezası kesilen şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (3)

Dilek:

Lanet yaratık Allah belanı versin hemen öl inşallah. Hapis cezaları gelsin yeter artık bıktık bu haberlerden midemiz kaldırmıyo. Ortada dolaşıyolar bide ya hayvana yapan insanada yapar bunu çıldırmamak elde değil

2
0
yanıtYanıtla
KANUN MANUN HAK GETİRE...:

Sadece söylemden nasıl idari para cezası uygulanıyor anlamadım. . . Bir eylem, bir fiil var mı? Hayvanlar karşı suç unsuru olan bir zorbalık, kötüye kullanım var mı? Ya da hayvanda taciz veya dayak izleri var mı? Tabii ki böyle bir adamdan hayvanlar alınmalı da, kanıtı olmayan bir durumdan ceza olur mu? Nasıl bir ülkeyiz anlamadım.

0
1
yanıtYanıtla
diyojen:

bizler derdimizi anlatıyor ve yasalar KORUNUYORUZ ama K. . TENEKE BAGLI GEZİYORUZ bu masumlara neler yaşatıyorlardır allah bilir. ÖNCE ADALET YASA YÜRÜTME SONRA GERÇEK ADIM CEZALAR. Bu masumun üzerinden para elde eden sistem utansın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title