Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu'da Yörgüç Mahallesi Muhtarlığı tarafından iftar düzenledi Yörgüç Mahallesi meydanında düzenlenen iftar programına, İlçe Kaymakamı İsmail Bayata, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, İlçe Müftüsü Haydar Hüyük, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hayrabolu'da Yörgüç Mahallesi Muhtarlığı tarafından iftar düzenledi

Yörgüç Mahallesi meydanında düzenlenen iftar programına, İlçe Kaymakamı İsmail Bayata, Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, İlçe Müftüsü Haydar Hüyük, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yörgüç Mahallesi Muhtarı Cumhur Aksoy, iftara katılan herkese teşekkür etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Aksoy, "Her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedik."dedi.

AK Parti Hayrabolu Kadın Kolları'ndan ziyaretler

AK Parti Hayrabolu Kadın Kolları Başkanı Nahide Doğan ve partililer, ramazan ayı dolayısıyla ev ziyaretlerinde bulundu.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayında Hayrabolu ve mahallerde ev ziyaretleri gerçekleştiklerini söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını arttırdığını belirten Doğan vatandaşların dertleri ile dertlenerek çözüm aramaya çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title