Haberler

Hayalindeki Evi Arayanlara Emlakjet'ten Yeni Bir Hizmet:

Güncelleme:

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, iki filmden oluşan reklam serisi ile yeniden TV'de izleyicilerin karşısına çıktı.

Yakınında Ara

Yılmaz Morgül'ün rol aldığı reklam kampanyası, ev kiralamak veya satın almak isteyenlerin hayallerine Emlakjet'in sunduğu 'Yakınında Ara' uygulamasıyla ulaştıklarını vurguluyor. Reklam serisinde, Emlakjet'in sunduğu yeni özelliği ile kullanıcılar merkezi lokasyonlarda kolay ve keyifli bir şekilde ev arıyor ve konfetiler patlıyor!

Kurulduğu 2006'dan itibaren emlak aramada yepyeni bir dönem başlatan ve kısa zamanda en çok ziyaret edilen emlak sitelerinden biri olan Emlakjet, "Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!" sloganıyla çektiği reklam filimlerine devam ediyor. Emlakjet, BLAB imzalı iki yeni reklam filmi ile yeniden TV izleyicileri ile buluştu.

Türk Sanat Müziği yorumcusu Yılmaz Morgülün rol aldığı reklam filminde, Emlakjet'in kullanıcılarına sunduğu hizmetler anlatılıyor. Reklam filminde, hayalindeki evi Emlakjet'te nokta atışı bulanların yaşadığı tatminin ekranda patlayan yeşil konfetiler ile görselleştirildiği ilk reklam kampanyasına gönderme yapılıyor. Bu kez kullanıcılar, hayallerindeki evi Emlakjet'in güçlü veri altyapısı ile sunduğu 'Yakınında Ara' hizmetiyle kolay ve keyifli bir şekilde buluyor ve konfetiler patlıyor. Emlak sitesinin hızını ve enerjisini simgeleyen Emlakjet dış sesini ise yeni filmde Yılmaz Morgül seslendiriyor.

Emlakjet'in yeni TV reklam filmiyle ilgili değerlendirmede bulunan Genel Müdür Gizem Moral Kunter, "Kurulduğu günden bu yana hızlı bir büyüme grafiği sergileyen Emlakjet, sektöründe öncü ve yenilikçi uygulamalara imza atan yeni nesil bir emlak bulma sitesi.Temel varlık amacımız, emlak ilanı verenler ve hayalindeki evi arayanları en pratik yoldan bir araya getirmek. Geliştirdiğimiz yeni ve rakipsiz 'Yakınında Ara' özelliği ile kullanıcılarımızınhayallerine ulaşmasını daha da kolaylaştırdık. Kullanıcılar 'Yakınında Ara' özelliği sayesinde okul, metro, metrobüs, alışveriş merkezi, hastane, zincir market gibi noktaların isimlerini arama barına yazarak bunlara yakın ilanlara ulaşabiliyorlar. Sunduğumuz bu hizmetleri TV'de daha geniş kitlelere ulaşarak herkesin hayalindeki eve en kolay, hızlı ve keyifli şekilde ulaşmasına aracılık etmeyi hedefliyoruz. Bunun için hem altyapımıza hem reklam yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Emlakjet Pazarlama ve Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tolga İdikat ise, "Emlakjet'in yenilikçi, teknolojiyi maksimum müşteri memnuniyeti için en iyi şekilde kullanan, dinamik yapısını yansıtan bir reklam filmine imza attık. Hayalindeki evi yakınında arayarak bulanlar için patlayan yeşil konfetilerle; hız, kolaylık ve keyif vaadimizi en etkili şekilde ortaya koyduğumuza inanıyoruz" dedi.

Prodüksiyonu Spark tarafından gerçekleştirilen reklam filmlerinin künye bilgileri şöyle:

Reklamveren:Emlakjet

Reklamveren Reklam Ekibi: Emlakjet Pazarlama

Reklam Ajansı:BLAB

Yapım Şirketi:Spark

Yönetmen: Duygu Güzelmeriç

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yılmaz Morgül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title