Haberler

Havuza Takım Elbiseyle Atlayan Başkan Konuştu

Havuza takım elbiseyle atlayan başkan konuştu Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut: " "Öncelikle daha önceden organize edilen bir programdı.

Havuza takım elbiseyle atlayan başkan konuştu

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut: " "Öncelikle daha önceden organize edilen bir programdı. Kaplıca suyumuzun reklamını yapılması için düzenlenmiş bir çalışmaydı"

ANKARA - Sanatçılarla birlikte takım elbise ile kaplıca havuzuna giren Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut neden böyle bir şey yaptığını açıkladı.

Bu sefer ayağına galoş giyerek kaplıca havuzunun başında gazetecilere açıklama yapan Turgut, "Öncelikle daha önceden organize edilen bir programdı. Kaplıca suyumuzun reklamını yapılması için düzenlenmiş bir çalışmaydı" dedi.

"Başbakanlık tanıtma fonundan çok ciddi maddi yardımlar alarak kalite bazında dünyanın en iyi kaplıca suyu olduğunu tescil ettirdik " diyen Turgut şunları kaydetti:

" 7 ülke ve birçok şehir gezerek tanıtım çalışmaları yapıldı. Ama dün yapmış olduğumuz etkinlik kadar ses getirecek bir çalışmaya ulaşılamadı. Meclis'te Milletvekilleri sarımsak götürüyor kimisi baklava götürüyor, kimi karpuz götürüyor, ne için kendi yöresinin kendi ilçesinin kendi vilayetinin tanıtımı için için. Bizde bu organizasyonu sırf haymana için yaptık. Haymana içinde yapılması gereken neyse her zaman yapmaya hazırız. Amacımız sadece suyumuzun tanıtıma dikkat çekerek farkındalık oluşturmak. Eğer farkındalık oluşturmasaydık zaten haber olmazdı. Boneyle mayoyla girseydik zaten bu haber olmazdı. Bu bizim bilinçli olarak programladığımız bir şeydi. Tüm herkesi gelerek kaplıca suyundan faydalanmalarını isteriz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Cafer Özdemir Kaplıca Haymana Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title