Haberler

Zıplayarak poz veren Jennifer Lopez, takipçilerini motive etti: Pozitif kalın, birlikte olacağız

Güncelleme:

Sosyal medya hesabında 119 milyon takipçisi bulunan Jennifer Lopez, beyaz mini elbisesiyle zıplarken çekilen fotoğraflarını paylaşarak hayranlarına salgın dönemi için "Pozitif kalın, güvende kalın. Yakında tekrar birlikte olacağız" diyerek moral verdi.

50 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, koronavirüs salgını nedeniyle morali bozuk olan takipçilerine Instagram hesabından moral verdi. Havaya zıplarken çektirdiği fotoğraflarını paylaşan Lopez, takipçilerinin yüzünü güldürdü.

"YAKINDA TEKRAR BİRLİKTE OLACAĞIZ"

Kusursuz fiziğiyle beyaz elbise giyerek havaya zıplayan Lopez, 119 milyon takipçisine şu sözlerle seslendi: "Bu zamanda düşmek, her şeyin yanlış gittiğini düşünmek, neye sahip olmadığımızı görmek ve cevaplarını bilmediğimiz soruları sormak çok kolay. Ben gözlerimi açar açmaz minnettar olduğum üç şeyi söylemeyi alışkanlık haline getirdim.

Geceleri ise yatağa yatarken o güne dair iyi olan üç şeyi yüksek sesle söylüyorum. Bunlar her şey olabilir. Söylediğim her şeyi gece değiştirmeye çalışıyorum, böylece aynı kalmıyorlar. Pozitif kalın, güvende kalın. Sizi seviyorum, hepinizi özledim. Yakında tekrar birlikte olacağız."

Lopez'in yorum yağan fotoğrafı 1 milyon 600 binden fazla beğeni aldı. İşte Lopez'in o pozları...

Havaya zıplayarak poz veren Jennifer Lopez, takipçilerine moral verdi: Pozitif kalın, birlikte olacağız

Havaya zıplayarak poz veren Jennifer Lopez, takipçilerine moral verdi: Pozitif kalın, birlikte olacağız

Havaya zıplayarak poz veren Jennifer Lopez, takipçilerine moral verdi: Pozitif kalın, birlikte olacağız

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lopez Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

avni:

avrada bak be!!

6
4
yanıtYanıtla
Cengizhan:

MERHABA YAKIŞIKLI.

yanıt5
yanıt0
Ankara:

hayat gibi kadın bir gülmesi yeter. Bunlar bizimkiler gibi somurtma yarışması yapmıyorlar , eğlenmeyi de yemeyi de içmeyi de biliyorlar , bizmkiler anca tripppp triiip sonra aldatılma sonra da ben mutsuzum yaaa bire cahiller artık banane ben vermem modu modası bİtti bitti .

2
6
yanıtYanıtla
Ortp:

Hoppa biri olduğunu tescilledi.

0
5
yanıtYanıtla
ASLI:

KENDİNE BAKIP YEDİĞİNE DİKKAT EDİP DÜZENLİ SPOR YAPARSAN 50 YENİ 18 OLA BİLİR.

4
0
yanıtYanıtla
rocky:

bizimkiler maşallah herbiri kendisini dünya güzeli sanıyor ama baktığında bunların tırnağı olamazlar üstelik bunlar bir de mütevazı öyle hava atmıyorlar öyle sen kimsin de bana bakıyorsun gibi manyaklıkları yok.

1
1
yanıtYanıtla
KaraKartal:

Ecnebi meraklisi nede cok ya.. Yerli süslense laf olur, Ecnebi kazandigini estetike silikona yatirir, mutfaga girib sana bir makarna pisirmez. Yavrum Anam olur. Türk erkeginin derdini ceken, arkasini toplayanda yine Yerli hatce olur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title