Haberler

Koronavirüsten ölenlerin defni için Kilyos ve Beykoz'da defin yerleri belirlendi! Mahalle halkı diken üstünde

Güncelleme:

Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybedenler için İstanbul'da Kilyos ve Beykoz'da mezarlık yerleri belirlendi. Durumdan rahatsız olan Çavuşbaşı Baklacı mahallesi sakinleri, yetkililerden acil önlem almasını istiyor.

Koronavirüs salgınında hayatını kaybedenlerin defni için İstanbul'da Kilyos ve Beykoz'da defin yerleri belirlendi. Salgın nedeniyle hayatını kaybedenler buralara gömülmeye başlandı. Çavuşbaşı Baklacı mahallesi sakinleri ise mezarlığın yerleşim yerlerine yakın olduğunu belirterek önlem alınmasını istedi.

"BURASI BİR YERLEŞİM ALANI"

Çavuşbaşı Baklacı mahallesinde oturan ve bölgede yerleşim yerleriyle okullar olduğunu ifade Abdurrahman Öz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası için defin yeri olarak Çavuşbaşı belirlenmiş. Çevreye baktığınızda burası bir yerleşim alanı. Ben burada yaşayan bir vatandaşım. Burada okullar var. Bu okullarda çocuklar eğitim görüyor. Burası bir cadde. Caddenin hemen altı mezarlık. Bu sakıncalıysa bu kadar yerleşim alanı içine defin niçin yapılıyor? Niye rahatsızız? Bir tehlike olmasa bu insanların da aile mezarlıkları vardır. Demek ki bir sakınca ve problem var" dedi.

Koronavirüsten ölenlerin defni için iki mezarlık belirlendi! Mahalle halkı diken üstünde

MEZARLIK GİRİŞİNDE ÇEVİK KUVVET EKİPLERİ BEKLİYOR

Baklacı mahallesi sakinlerinin mezarlığın önünde toplanması üzerine bölgeye gelen çevik kuvvet ekipleri vatandaşları mezarlığın önünden uzaklaştırdı. Çevik kuvvet ekipleri Baklacı Mezarlığı girişinde beklemeye başladı.

Koronavirüsten ölenlerin defni için iki mezarlık belirlendi! Mahalle halkı diken üstündeDefin yerleri havadan böyle görüntülendi

İŞ MAKİNELERİ ÇALIŞIYOR

Öte yandan mezarlığın arka tarafında ormanlık bölgede bir iş makinesinin çalıştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Koronavirüs Beykoz Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500

Yorumlar (14)

kral:

Ölüm çok olacağı için geniş bir arazi lazım olacak. 3-5 milyon kişiyi gömecez nasıl olsa. . .

5
19
yanıtYanıtla
ANTİ KRAL:

Siz de bahsettiğiniz 3-5 milyon kişi arasında mısınız?.

yanıt5
yanıt0
Alican:

Beyler günatır yapmayın Allah’ın toprağı gavur dediklerinize Kuban olayım olar bile öluye saygı gösteriyor hatta dün akşam haporlöle ezan okuttular Lyon’da siz nasıl Müslümanlıktan bahsediyuorsunuz Kuran’ın Türkmen’i okuyun zamanınız var evde boş durmayın kendinize belki gelirsiniz

23
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Neyden bahsediyosun bilmiyorum ama, bos laflarinla vatanini kotulemen kabul edilemez. Bende Hollanda''da yasiyorum ve burda arazi kitligi var diye, ilk mezarlari yikip uzerine yeni mezar dikiyolar 10 sure aralikli. Bos lakirdi etme.

yanıt3
yanıt3
Göçebe:

Bu şekilde olmaz. . . Yanlış yapıyorsunuz. . . Salgın olduğu için ölenlerin yakılması gerekiyor. . . Diğer insanların hayatını riske atıyorsunuz. . .

3
9
yanıtYanıtla
Galip Güney:

Çavuşbaşı tümüyle işgal edilerek , 2 B den tapu çıkarılan bölgedir, Milletin arazisini işgal edenler, edepsizce mezar yerine karşı çıkıyorlar, ,

10
1
yanıtYanıtla
Gereksiz:

Ulan orasi sehir merkez i etrafi yerlesim yeri .kactane agac kesildi biliyormusun mezarlik icin bir gecede .nerde cevreciler .sehre uzak dunyalar kadar yer var .

yanıt0
yanıt1
Bahadır:

Abartmayın ölmüş adam virüs filan yaymaz sanki sokağa atıyorlar gömün kefeniyle gömün topraktan gökyüzüne virüs mü çıkacak ruh hastası bu insanlar

5
0
yanıtYanıtla
Peki ben nolacam:

Ben Gaziantepte yaşıyorum. diyelim ki koronaya yakalandım ve öldüm. burda taaa oralara mı gidip gömülecem?

3
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Cevre halki 5 vakit namaza basladi. Okeyy

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title