Haberler

Hava Korsanının Yakınlarının İfadesi Alınıyor

Atlasjet'in Lefkoşa-istanbul Seferini Yapan Uçağını Kaçıran Korsanlardan Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Nüfusuna Kayıtlı Mehmet Reşat Özlü'nün (27) Bazı Yakınlarının İfadesine Başvurulduğu Öğrenildi.

Atlasjet'in Lefkoşa-İstanbul seferini yapan uçağını kaçıran korsanlardan Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Reşat Özlü'nün (27) bazı yakınlarının ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, söz konusu kişinin ilçeye bağlı Köseören köyündeki bazı yakınları, güvenlik güçlerince ifadeleri alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi.

Akçakale Kaymakamı Muhammet Aktaş da Emniyet Müdürlüğüne gelerek yetkililerden bilgi aldı.

KKTC'de bir üniversitede Türk Dili ve Edebiyatı son sınıf öğrencisi olduğu ve uzun yıllar ilçe dışında yaşadığı öğrenilen zanlının, 12 çocuklu ailesinin çiftçilikle uğraştığı ve ilçede ikamet ettikleri belirtildi.

En son şubat ayında amcasının vefatı dolayısıyla Türkiye geldiği öğrenilen zanlının, birkaç gün önce de bir yakınını telefonla arayarak, okulu bitirmek için birkaç dersinin kaldığını ve bunları geçtikten sonra Türkiye'ye döneceğini söylediği öğrenildi.

Bu arada, olayın şaşkınlığını yaşadığı gözlenen zanlının köylüleri, açıklama yapmaktan kaçındı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title