Haberler

Manken Simge Tertemiz'in babası dördüncü kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Simge Tertemiz'in Hatay'da yaşayan 60 yaşındaki babası Metin Tertemiz, oturduğu apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Manken Simge ile modacı kardeşi Eylem Tertemiz'in İskenderun'da liman acenteciliği yapan babası Metin Tertemiz, sabaha karşı ablasıyla yaşadığı Yenişehir Mahallesi'ndeki apartmanın 4'üncü katındaki evlerinin balkonundan düştü. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Tertemiz'in hayatını kaybettiğini belirledi.

AĞITLAR EŞLİĞİNDE GÖTÜRÜLDÜ

Tertemiz'in cenazesi, yakınlarının ağıtları eşliğinde otopsi için morga götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Haberi İstanbul'da alan Simge Tertemiz, babasıyla fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Tertemiz, paylaşımında şunları dile getirdi: "Canım babam, çınarım, Hakk'ın rahmetine kavuştun melek oldun. Acımız tarifsiz, gidişin çok erken oldu. Sana gelişimiz çok çaresiz. Hakkını helal et babam. Hakkını helal et. Yüce Rabbimin rahmeti üzerine olsun, mekanın cennet olsun. Seni sonsuza dek seviyorum. Seni hep bu gülüşünle, esprilerinle, aydınlık görüşlerinle yolumuz, ışığımızsın."

Manken Simge Tertemiz'in babası dördüncü kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Simge Sağın İskenderun Haberler

500

Yorumlar (41)

Meryem:

Şimdi bu moda oldu.. Sosyal medyada yaşayacağız diye ,kimse acısını yaşamıyor ! ( Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun)

14
11
yanıtYanıtla
Avni:

mrb.meryemim ben seni ilk defa görüyoruma la.unutmadan yaş kaç la

yanıt42
yanıt8
Tankut:

Amin.

yanıt2
yanıt6
İzmirli İsmet:

ünlülerin hiçbir acısını paylaşmıyorum.ben sadece çaresizlerin gariplerin ve kimsesizlerin dertlerini kendime dert edindim.Allah gariplere yardım edin diyor zenginlerin ve ünlülerin kalpleri çok katı oluyor onlar toplumun hiçbir derdine ortak olmuyorlar aynen uzaylılar gibi yaşıyorlar onlar sanki bu dünyalı degil.

6
16
yanıtYanıtla
Göktug:

Herkesi öyle düsünme kardes

yanıt2
yanıt0
ömer:

ünlüler derken yanlış konuşuyon acı keder sevinç hepimizin ortak değerleridir eğer rahmetli olan kişide alacağın varsa yada seni sigortasız çalıştırdıysa hakkını yediyse çocuklarından istersin değilse bilmeden günaha girme mubarek günde

yanıt1
yanıt1
X:

dürbünlü kapa çeneni

yanıt0
yanıt1
Müftü Dede:

Aynen katılıyorum İsmet.

yanıt0
yanıt0
HK:

Allah rahmet eylesin

9
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gökhan:

kızının üzüldüğüne inanmıyorum. mesajında bile gösteriş var hesap var bu ne ya ?

5
4
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title