Haberler

Hatay - AK Parti İlçe Binası Önündeki Patlama Paniğe Neden Oldu

Dha Yurt: AK Parti İlçe Binası önündeki patlama paniğe neden oldu Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Ak Parti İlçe binasının karşısındaki çöp konteynırında meydana gelen patlama paniğe yol açtı.

Dha Yurt: AK Parti İlçe Binası önündeki patlama paniğe neden oldu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Ak Parti İlçe binasının karşısındaki çöp konteynırında meydana gelen patlama paniğe yol açtı.

İlçenin en işlek caddelerinden olan Ulucami Caddesi üzerinde bulunan AK Parti İlçe binasının karşısındaki çöp konteynırında saat 18.50 sıralarında patlama meydana geldi. Konteynırın çöp aracına boşaltıldığı sırada büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba uzmanları patlama yerinde inceleme yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ, PATLAMA SIRASINDA BİNADAYDI

AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan'ın patlama sırasında gençlik kollarıyla birlikte parti binasında toplantıda olduğu öğrenildi. Olay yerine gelerek Emniyet Müdürü Balcı'dan bilgi alan Alğan, "Toplantı sırasında büyük bir gürültü duyduk. Sahil tarafından geldiğini düşünerek dışarı çıktık. Partimizin karşısındaki çöp konteynırında patlama olduğunu gördük. Burnumuza karpit kokuları geliyor. Soda şişelerine sıkıştırılmış gibi bir şey" dedi. Bomba imha uzmanları çöp aracındaki çöpleri boşaltarak inceleme yaptı. Patlamada herhangi bir hasar olmadığı bildirilirken geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Ak Parti Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title