Haberler

Hastane önünde ilginç görüntü! Otomobili ile ters kapandan geçen sürücü aracını takozların üzerinde bıraktı

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da gurbetçi vatandaş tedavi için geldiği hastanede otomobili ile ters kapandan geçince aracın 3 lastiği birden yarıldı. Ne yapacağını bilemeyen vatandaş aracını takoz diye tabir edilen desteklerin üzerinde Acil Servis önünde bırakıp yardım bulmak için ayrılınca ortaya ilginç görüntü çıktı.

Fransa'dan gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen gurbetçi bir vatandaş EM 285 LP plakalı aracı ile rahatsızlanınca hastanenin yolunu tuttu. İddiaya göre, sürücü gece geç saatlerde geldiği hastanede uyarı levhalarını fark etmeyince aracı ile ters kapanın üzerinden geçti.

3 LASTİĞİ BİRDEN YARILDI

Aracın 3 lastiği birden yarılan otomobili gurbetçi vatandaş ardından hastanenin Acil Servisi önüne park ederek oto lastikçi çağırdı. Olay yerine gelen lastikçi ise yarılan lastikleri söküp aracı takoz diye tabir edilen desteklerin üzerine koydu. Araç sahibi daha sonra lastiklerini yaptırmak ve yardım çağırmak için bölgeden ayrılınca otomobil Acil Servisin önünde kaldı.

HASTAYA GELENLER ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Hastaneye gelen vatandaşları ilginç görüntüyü görenler ise önce şaşkınlık yaşarken daha sonra olaya anlam vermeye çalıştı. Hastane güvenlik görevlileri ise olay üzerine önce araç sahibine ulaşmaya çalıştı bunda başarılı olamayınca ise sonrasında polisi arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen trafik polisleri ise ilginç olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (1)

omer turan:

zaten bu kapanları ya üniversiteler koyuyor yada askeriyeler.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title