Haberler

Hastalığı yüzünden zor günler geçiriyor! İşte Neslihan Atagül'ün son hali

Güncelleme:

'Geçirgen bağırsak sendromu' hastalığı nedeniyle hayranlarını korkutan Neslihan Atagül'den haber var. Vücudunun ona çalışması için tolerans göstermediğini söyleyen ünlü oyuncunun ortaya çıkan son fotoğrafı hayranlarını üzdü.

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' hastalığı nedeniyle rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmıştı. Neslihan Atagül'ün yerine ise, Tuba Büyüküstün dahil olmuştu. Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül'ün hastalığıyla ilgili bu kararından sonra yeni bir haber var. Diziden ayrılan Neslihan Atagül'den bir kare, sosyal medyada yayıldı. Hayranları, Neslihan Atagül'ün son halini görünce bir hayli üzüldü.

HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Sefirin Kızı dizisiyle kendine hayran bırakan Neslihan Atagül, sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılma kararı aldığını açıklamıştı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı.

Hastalığı yüzünden Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü

SEFİRİN KIZI'NDAN AYRILDI

Sefirin Kızı dizisine dönmesi beklenen Neslihan Atagül, hastalığının çalışmasına müsaade etmediğini açıklayarak, izleyicilere ve dizi ekibine veda etmişti. 28 yaşındaki Neslihan Atagül hastalığıyla ilgili, 'Vücudum tolerans göstermedi, biraz dinlenmeye ihtiyacım var" ifadelerini kullanmıştı.

YENİ FOTOĞRAFI HAYRANLARINI ÜZDÜ

Uzmanların hastalığı için ciddi uyarılarda bulunduğu ve ölüm riskinin olduğunu söyledikleri Neslihan Atagül'den yeni kare geldi. Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül'ün son halini gösteren fotoğraf sosyal medyaya düştü.

İşte hastalıkla boğuşan Neslihan Atagül'ün son hali...

Hastalığı yüzünden Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü

Hastalığı yüzünden Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü

Hastalığı yüzünden Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül'ün son hali hayranlarını üzdü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Neslihan Atagül Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

Hasim:

Zaten cirkindi, en azindan bir neden olmus cikmasina. Hic de lazim degildi. Yerine gelen güzel ve iyi. Helesükür degisti. Filmi izleyenler cogalir

10
34
yanıtYanıtla
emre:

senin de başına versin

yanıt3
yanıt2
Malkocoglu:

Hasim sana hiç ne mal olduğunu söyleyen oldumu?

yanıt3
yanıt0
Gül:

Yazık senin kalbin çirkin daha kötü, layığını bulursun bu hainliğin ile

yanıt0
yanıt0
aga:

iyi de son hali ilk hali ne fark var boyali hali boyasi hali denir olay bu fark tek boya

24
8
yanıtYanıtla
Gül:

Vayy makyaj neleri beceriyor

11
15
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Selam bebişim..Gelsene derede çimeriz

yanıt6
yanıt9
selim:

bu hastalığın sebebi tam bilinmiyor bağırsak olayı aynen beyin gibi bir muamma hatta bağırsakların 1. beyin olduğu söylenir. eğer bağırsaklarınıza sürekli olarak alerjen maddeler temas ederse, bunun sonucunda bir stres ortaya çıkarsa, bağırsak bakterilerinin düzeni değişirse bağırsak hücreleri baskı altında kalmaya başlayabilir. Bunun sonucunda hücrelerin yapısı bozulabilir veya işlevleri azalabilir. Tüm bu problemlerse uzun vadede bağırsak duvarının geçirgenliğine sbep olabilir

15
5
yanıtYanıtla
25:

Lan mal habu yorumu kaç saatte yazdın

yanıt5
yanıt5
Kadin TAS GiBi KISKANMAYIN NAZAR DEGMESiN:

Bi Fotografta Az Makyaj Sürmüs Hepsi Bu

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title