Haberler

Hande Soral'ın Şaşırtan Değişimi

Güncelleme:

"Dali'nin Kadınları" oyununda ünlü ressam Frida Kahlo'yu canlandıracak olan Hande Soral'ın, fotoğraf çekimleri sırasında usta makyöz Neriman Eröz tarafından gerçekleştirilen adım adım değişimi, görenleri şaşırttı.

Provaları son hızıyla devam eden "Dali'nin Kadınları" oyununun başrol oyuncularından Hande Soral, " Frida Kahlo, zor bir hayat yaşamış ama eserleriyle de döneme damgasını vurmuş, dünyaca ünlü popüler bir kültür ikonu. İlk tiyatro oyunum ve uzun süredir provadayız. Çok heyecanlıyım… Fotoğraf çekimlerindeki benzerliğe ben bile inanamadım" dedi.

Erdi Işık tarafından kaleme alınan, Ali Düşenkalkar'ın yönetmenliğini yaptığı, başrollerini Hatice Aslan, Devrim Nas, Hande Soral, Gülin İyigün ve Açelya Devrim Yılhan'ın paylaştığı "Dali'nin Kadınları", 13 Ekim Cumartesi, Zorlu PSM de tiyatro severlerle buluşacak.

Çarpıcı ve değişik bir üslup ile sahneye aktarılacak olan ve absürt komedi olarak nitelendirilen, aynı zamanda müzikal, trajedi ve gerilim unsurlarının da olduğu oyunda izleyiciler, olağandışı bir yüzleşmeye tanık olacak...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Frida Kahlo Hande Soral Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title