Haberler

Hande Ataizi, "Sevgilim Başkasıyla Yatabilir" Diyen Cem Özer'e Sert Çıktı

Güncelleme:

"Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatmadan saymam" diyen Cem Özer'e sert çıkan Hande Ataizi, "Kafayı sıyırmış. Ne münasebet, olur mu hiç öyle bir şey?" dedi.

Geçtiğimiz hafta verdiği bir özel röportajında "Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatmadan saymam!" diyerek eleştirilerin hedefi olan ünlü şovmen-oyuncu Cem Özer'e bir tepki de Hande Ataizi'nden geldi.

"KADIN O YATAKTA YATIYORSA..."

Önceki gün Nişantaşı'nda dolaşırken görüntülenen Ataizi gazetecilerin, Cem Özer'in yaptığı bu açıklaması sorulunca bir hayli şaşırarak; "Artık millet iyice şaşırmış, kafayı sıyırmış. Ne münasebet, olur mu hiç öyle bir şey? Aldatma olarak neyi sayıyormuş o zaman? Bir kere olur mu hiç öyle bir şey. Kadınla erkek arasında şöyle bir fark vardır; Kadın çok daha duygusaldır ve yanında yatacağı insana da duygusallık besliyordur. Kadın öyle bir varlık, erkek öyle değil. Erkek doğası gereği biraz daha vahşi diyeyim ve üreme psikolojisiyle aldatıyor. Bu nedenle kadın o yatakta yatıyorsa duygusallık ve aldatma vardır" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Ataizi Cem Özer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (10)

said yildizMobil-ANDROID:

bu adam türk kanı taşımıyor kesin

16
5
yanıtYanıtla
EMRE:

CEM ÖZER''İN SEVGİLİSİYLE YATANA CEM, BAHŞİŞ BİLE VERİR. . . GALİBA BU YARATIK ÇOK FAZLA DOMUZ ETİ YEMİŞ. . . AHLAK YOSUNU YARATIK. . . ERMENİLER, BU ERMENİ BOZUNTUSUNU İPE DİZMELİLER.

13
2
yanıtYanıtla
Sinan:

Ya Cem Özer''e tepki verene bak Mum Kokulu Kadınlar filminde çırılçıplak soyunan, 1 gün evli kalan damadın ailesi istemediği için ayrılan ve sonra bir gavurla evlenip Leon isminde oğlu olan Hande Ataizi. Kendi sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi Cem''i dünya görüşü nedeniyle eleştiriyor, herhalde birilerine yaranacak sevimli görünecek e nabza göre Şerbet vermeden iş kapılmıyor

8
0
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Handeciğim 29 Haziran 1999 da Şaziye Barın tuvalet penceresine sıkıştığın gün duygusal bir günümdeyim demiştin. Artık tuvalette kiminle duygusal anlar yaşıyordun bilen biliyor. .

3
2
yanıtYanıtla
koylu:

la cem ozer demek sevgilin yani hanimin baskasiyla yata gire bilir sence normal ula sen hangi ormanin kaskinisin sepazeler maymunlar beygirler akrabamisin ne maden varmis senin ondan sonra senle birlesin hoga

5
0
yanıtYanıtla
AaaMobil-IOS:

Helal sana hande,,

0
2
yanıtYanıtla
Muzaffer Mobil-IOS:

Herkez gercegi soylesim sunucu kadinlar bile aslinda cem özere hakveriyor icinden ama icinden gelenidegil disindan geleni konusuyorsunuz

2
0
yanıtYanıtla
KaraUzman:

Boynuz takabilir. . . Öküzüm zaten. . . demek istiyor

2
0
yanıtYanıtla
Ceyhan lıMobil-ANDROID:

Sen adamsın pardon da adam dediğin karısının sevdiginin namusunu sahip çıkar

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

domuz mezhebindeki insanlara normal gelirtabi aldatma sayılmaz artık nasıl başka aldatılmak varsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title