Haberler

"Hamlet" TRT Radyo-1 Arkası Yarın Kuşağında Başlıyor!

Güncelleme:

William Shakespeare'in ünlü Hamlet oyunu 13 bölüm olarak 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 9:40'ta Arkası Yarın kuşağında TRT Radyo-1'de başlıyor.

Elli yılı aşkın süredir Türk ve dünya tarihinin en önemli ''Radyo Tiyatrosu'' ve ''Arkası Yarın'' yapımlarının gerçekleştirildiği TRT radyolarında dev eserlerin prodüksiyonları hız kesmeden devam ediyor. Yıllarca tiyatroya gönül vermiş yüzlerce usta sesin yankılandığı TRT İstanbul Radyosu tarihi C Stüdyosunda, çağlara sığmayan yazar William Shakespeare'in efsane eseri Hamlet mikrofona aktarıldı.

Yapımcılığını Muhammet Emre Buruşuk ve Nevim Yılmaz'ın gerçekleştirdiği projenin efektörlüğünü Ersin Temelli yaptı. Yönetmenliğini Ali Düşenkalkar'ın üstlendiği oyunun seslendirme kadrosunda; Selçuk Yöntem, Tülay Bursa, Atilla Olgaç, Murat Şen, Songül Öden, Emrah Eren, Ziver Armağan Açıl, Cüneyt İngiz, Şerif Bozkurt, Uğur Arslanoğlu, Ekrem Yücelten gibi seçkin tiyatro sanatçıları yer aldı.

"Hamlet" 13 bölüm olarak 25 Nisan 2019 Perşembe günü saat 9:40'ta Arkası Yarın kuşağında TRT Radyo-1'de başlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title