Haberler

    Hamdi Yasaman: Fenerbahçe'nin Şike Alışkanlığı Var

    Güncelleme:

    Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışıyorlar derken "Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var." dedi.

    Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Hamdi Yasaman, Beyaz TV'ye telefonla bağlanarak oldukça ilginç açıklamalar yaptı.

    "BİZİM DE PENALTILARIMIZ VERİLMİYOR"

    "Hakemlerin Melo'yu koruduğu" görüşüne katlmadığını ifade eden Yasaman, "Melo, Galatasaraylı taraftarların sevdiği bir oyuncu. Ben hakemlerin bilerek bir şeyler yaptığını düşünmüyorum. Bizim de penaltılarımız verilmiyor. Eğer sezon boyunca bize kırmızı kart çıkmadıysa, fair play ödülünü biz alırız. Federasyon da hakemlerden mutlu değil." dedi.

    "PRANDELLI'YE 5 MİLYON EURO"

    Prandelli konusuna açıklık getiren Yasaman, "Prandelli'ye 5 milyon euro ödenmemesi için hukuk süreci var. Dava iyi bir hukukçuya verildi. O bizi savunacak. Bizim kürsüden, Galatasaray'dan bir arkadaşa verildi. Futbolcu ve teknik direktör lehine sonuçlar çıkıyor maalesef. Bizim uygulamadığımız prosedürler var. Maalesef başkan yapın deyince oluyor böyle şeyler. 3 milyonluk bir çözüm bulduysalar, benden o arkadaşlar 1'er milyon euro versin dedim." ifadelerini kullandı.

    "FENERBAHÇE'NİN ŞİKE ALIŞKANLIĞI VAR"

    Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmek için bazı spekülasyonlar yapıldığını söylerken Ertem Şener'in Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun 'Eski alışkanlıklar devam ediyor' sözlerini hatırlatması üzerine Yasaman 'Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var'. Bu da mahkeme kararı ile sabit.' dedi.

    "BEN ESKİSİNİ BİLMİYORUM"

    " Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı var." sözlerine Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan Abdülkerim Durmaz; "Galatasaray'ın 8-0 Zaladlı maçı, Malatya'ya giden arabalar, Song'a verilen ve açıklanamayan para" diyerek bu sözlere karşı çıktı. Hamdi Yasaman ise; "Galatasaray'da şike olmaz. Ben eskisini hakikaten bilmiyorum. Kendiniz için bir şey yapabilirsiniz. Bir kurum için veremezsiniz. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zora sokmamak lazım. Bir kulüp için yapmanız mümkün değil" dedi.

    "Fikirlerimiz ayrıldı"

    "Dursun Özbek ile karşılıklı aynı masada yemek yedik ama fikirlerimiz ayrılmış vaziyette. Biz işimize geri döneceğiz. Bu iyi bir deneyim oldu. Galatasaray'ın bazı şeylerini gördüm. Aslında hakikaten Türk futbolunda yapılması gereken çok şey var. Hukuki açıdan yine hizmet edeceğim. Bu kısa dönemde iki konferans verdim. Spor hukuku önemli. Hukuku egemen kılmak lazım, burası da önemli. Bu meseleyi de öğrenmiş oldum."

    Vatan

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Hamdi Yasaman Galatasaray Fenerbahçe Beyaz TV Spor Haberler

    500

    Yorumlar (20)

    özfb li:

    abdülkerim resmen yerin dibine soktu . . cinconluyu. . . . 8-0 lar, arabalar, kolunu elini çekmeler. . . şikeci cincon. . .

    14
    3
    yanıtYanıtla
    reis:

    melo lu gasaray, kırmızı görmeden ligi tamamlıyor. . . bu nasıl iş anlamadım. . . illa mason mu olmak lazım.

    9
    5
    yanıtYanıtla
    CEMAL KARACİĞER:

    HADE LEYN HIRT VE ZIRT ;ABDÜLKERİM AĞZININ PAYINI VERMİŞ AMA SEN DE ALACAK PAY DAKALMAMIŞ ARSIZ HERİF. ESKİYİ BİLİYOR MUŞ !!!!!!!!!!!!!!!!

    8
    5
    yanıtYanıtla
    reis:

    ferhatlısaray maalesef lobi şampiyonu kendine en az 7 takım belirlemiş, ordaki eski futbolcularıyla işi bitiriyor. . . yetmediği yerde hakem ler devreye giriyor. . . bişekilde işini hallediyor. . . .

    9
    3
    yanıtYanıtla
    AkgunMobil-ANDROID:

    Şikeyi icad eden gs bunu cumle alem biliyor.

    7
    5
    yanıtYanıtla
    kralll:

    doğru demiş ispatı uefa fifa mahkeme kayıtları şike demek fener demek yüz yıl bu leke silinmez

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Futbolu kirletenlerin gitmesi gerekir.mobilWeb@haberler.com:

    Fenarbahçeli yöneticilerin geçmişte şike yaptığı mahkeme kararı ile tescilli.Siz hala neyi savunuyorsunuz.

    4
    6
    yanıtYanıtla
    Yaşar:

    Yasaman ''PARA, ŞİKE , İŞTE CİMBOM İŞTE'' şeklindeki tarihi tezahüratı unutmuş görünüyor ya da salağa yatıyor.

    8
    1
    yanıtYanıtla
    GUSS:

    CİNCON LU OLAMAK İÇİN 3 NEDEN VARDIR. . . . 1. . . . galasaray LİSESİ MEZUNU OLAMAK2. . . . ZENGİN VEYA ARİSTOKRAT OLMAK3. . . . hamdi yasaman GİBİ OLMAK . . . . . . . . .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    bak sen hele:

    ikide bir zaladi ve malatyayi hatirlatanlar acaba ankaragüclü CAFERi neden hatirlamaz, yoks agerizekalimidirlar. . siz hep dedikodu bazinda konusuyorsunuz ama CAFER bizzat kendisi söylemisti tesvik aldigini fenevden. . bunu görmezden gelip dedikodu üretmeye devam ettikce biz sporseverlerde sizin kulaklarinizi bol boool cinlatmaya devam edecegiz. .

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title