Haberler

Haluk Levent, Kaş'ta yanan 25 dönümlük alanı ağaçlandırmak için çalışmalara başladı

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Antalya'nın Çukurbağ Yarımadası'nda çıkan ve 25 dönüm alanın yandığı bölgenin ağaçlandırılması için çalışacaklarının müjdesini verdi.

Sanatçı Haluk Levent, Antalya'nın Kaş ilçe merkezindeki doğa cenneti Çukurbağ Yarımadası'nda çıkan ve 25 dönüm alanın yandığı bölgenin ağaçlandırılması için çalışacaklarını belirterek, "İlk işimiz Tarım ve Orman Bakanlığı'nı ziyaret edip, fidanlar için gün almak" dedi.

Kaş'ta dün gece aydınlatma direğinin ampul kısmının eriyerek yere düşmesi sonucu başlayan yangında, yaklaşık 25 dönüm makilik ve zeytinlik alan kül oldu. Dünyanın ender güzelliklerden biri olan Çukurbağ Yarımadası'ndaki yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu daha fazla büyümeden söndürüldü.

YANAN BÖLGEYİ AĞAÇLANDIRMAK İÇİN ÇALIŞACAK

AHBAB Derneği'nin kurucusu olarak birçok sosyal etkinliğe imza atan sanatçı Haluk Levent, yangının ardından Twitter'den bir paylaşım yaptı. Twitter hesabından yanan bölgenin havadan görüntülediği fotoğrafı paylaşan Haluk Levent,"Kaş'ta yanan (yakılan) yer için etiketleyen arkadaşlar. Ayvalık için Mudanya için ne yaptıysak onu yapacağız merak etmeyin. İlk işimiz Tarım ve Orman Bakanlığı'nı ziyaret edip, fidanlar için gün almak" ifadelerine yer verdi.

Haluk Levent'ten Kaş yangını paylaşımı: İlk işimiz fidanlar için gün almak

NE OLMUŞTU?

Kaş ilçe merkezindeki Çukurbağ Yarımadası'ndaki makilik ve zeytinlik alanda önce gece orman yangını çıktı. Alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede hızla yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 5 arazöz, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 3 itfaiye aracı, Kaş Belediyesi'ne bağlı su tankeri ve çok sayıda personelle AKUT Kaş Kalkan Ekibi'nden 10 gönüllü yönlendirildi. Yangının bölgedeki yerleşim yerlerine sıçramaması için ekipler yoğun çaba gösterdi. Alevlerin sıçrama ihtimaline karşı tedbir amacıyla bölgedeki evler boşaltıldı. Alevler bölgedeki lüks villalara 15- 20 metre kadara söndürüldü.

Haluk Levent'ten Kaş yangını paylaşımı: İlk işimiz fidanlar için gün almak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haluk Levent Haberler

500

Yorumlar (26)

VATANDAŞ:

Allah''ına kurban olayım HALUK LEVENT sen bu ülkenin hakiki sanatçısısın. Vatan için canını tırnağına takıyorsun bu halinle bunları yapıyorsun ya bir çok zengin olsan neler yaparsın allah senden bin kere razı olsun allah tutuğunu altın ettin inşallah. Birileri rant için çocuklarımızın yarınlarını çalıyor birileri canını tırnağına koyup işini gücünü bırakıp bunları telafi etme yapılandırmasını yapıyor. SEN GÖNLÜMÜZDE AÇAN SANATÇISIN HALUK LEVENT allahına kurban devam et her zaman yanındayız.

12
1
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Adamlar orayı boşuna yakmadı villa dikeceklerdi sen villalarına incir ağacı diktin helal sana Haluk Levent

10
1
yanıtYanıtla
sanal adam:

sen dikmezsen o ağaçlrı zaten direk rant a açılacak güzel manzaradan yakılmış

8
1
yanıtYanıtla
Murtaza:

Sanatkar dediğin ülkesi için kalbi atandır. Şu ahbab grubunu kurarken sanakim vesile olmuşsa Allah ondan ve senden razı olsun. Taraflı tarafsız herkesin taktirini kazandın tebrik eder hizmetlerinib devamını dilerim durmak yok memleket ve insanlık için çıktığın bu yolda yaradan ayağına taş değdirmesin. Eskiden hoşlanmazdım sizden ama şimdi sanat camiasında teksin yola devam. Böyle olduğun müddetçe her daim yanındayız.

8
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

işte bir vatan sevdalısı, ama görün o kısım adeta cetvelle ölçülerek yakılmış ve kimse oraya agaç dikemez. yakında sadece villa dikerler.

7
1
yanıtYanıtla
Avni:

kim bu la

8
0
yanıtYanıtla
HEY LOO:

La li li konuşma ayıp lo ayıp dingil

yanıt1
yanıt1
SAHİL KAFE:

hadi bakem gari batak yapak gelivey gari

yanıt0
yanıt1
ABOO:

Sahil kafe yok olmaz yasak var bilmiyon mu ?

yanıt0
yanıt0
HAYDAA:

Tamam oldu peki baş üstüne Avni de Yok

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title