Haberler

Haluk Levent programı ne zaman? Haluk Levent'le "Yeniden" hangi gün, hangi kanalda? Haluk Levent günü mü değişti?

Güncelleme:

Star TV ekranlarında yayınlanan Haluk Levent'le "Yeniden" programı hakkında Haluk Levent programı ne zaman? Haluk Levent'le "Yeniden" hangi gün, hangi kanalda? sorularının yanıtı merak ediliyor. canlı yayın programı olacak. Program başlamadan önce izleyiciler, Haluk Levent'le "Yeniden" konusu nedir? Haluk Levent'le "Yeniden" iletişim numaraları kaçtır? Whatsapp ihbar hattı numarası nedir? merak etti. İşte program hakkında bilgiler sizlerle...

Haluk Levent programı ne zaman? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Haluk Levent'le "Yeniden" ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak merak ediliyor. Star ekranlarında çok ses getirecek sürpriz bir program başlıyor. Milyonların gönlüne taht kuran, gençlerin arkadaşı, dertlilerin sesi, Türkiye'nin Haluk Abi'si artık Star'da! Peki, Haluk Levent'le "Yeniden" hangi gün, hangi kanalda? Haluk Levent günü mü değişti?

HALUK LEVENT PROGRAMI NE ZAMAN?

AHBAP Derneği Başkanı ünlü sanatçı Haluk Levent'in sunuculuğunu üstlendiği ' Haluk Levent'le Yeniden' programının yayın günü değişti. Canlı yayında ihtiyaç sahiplerine yardım toplanan program, artık yeni gününde ekranda olacak.

HALUK LEVENT'LE 'YENİDEN' HANGİ GÜN?

Star TV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Haluk Levent'in yaptığı gerçek yaşam hikayeleri ile ekrana gelen ' Haluk Levent'le Yeniden' programı, perşembe akşamları ekrana geliyordu. Haluk Levent'le Yeniden, canlı yayınla 28 Kasım Pazar 20.00'de seyirci karşısına çıkacak.

HALUK LEVENT'LE 'YENİDEN' KONUSU NEDİR?

Star ekranlarında çok ses getirecek sürpriz bir program başlıyor.Milyonların gönlüne taht kuran, gençlerin arkadaşı, dertlilerin sesi, Türkiye'nin Haluk Abi'si artık Star'da! Uzun süredir yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren Haluk Levent, ilk kez bir televizyon programıyla kamera karşısına geçerek milyonların sesi olacak. Haluk Levent'le "Yeniden" Canlı Yayınla Perşembe 20:00'de Star'da!

HALUK LEVENT'LE 'YENİDEN' İLETİŞİM BİLGİLERİ

Fragmanda yer alan iletişim numaraları şöyle:

Haluk Levent'le 'Yeniden' ne zaman, konusu nedir? Haluk Levent'le 'Yeniden' iletişim numaraları kaçtır? Whatsapp ihbar hattı numarası

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Haluk Levent'le Yeniden Haluk Levent Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title