Haberler

Ramazan'ın maneviyatına yakışan tablo! Halk otobüsü şoförü iftar yemeğini yolcu ile paylaştı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde halk otobüsünün sürücüsü, iftar vakti yanında bulunan yemeğini otobüste bulunan yolcu ile paylaştı. Sürücü ve vatandaşın kameraya yansıyan diyalogları ise sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kocaeli'nin İzmit ilçesi ile Körfez Hereke bölgesi hattında hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark'a ait halk otobüsü Körfez ilçesinde seyir halindeyken akşam ezanı okudu. Bu sırada oruçlu olan halk otobüsü sürücüsü Arif Korkmaz, otobüste bulunan yolcuya "Niyetli misin?" diye sordu. Yolcunun oruçlu olduğunu söylemesi üzerine Korkmaz, vatandaştan oruçlarını açmak için 5 dakika mola vermek için izin istedi. Vatandaşın sorun olmayacağını söylemesi üzerine Korkmaz, halk otobüsünü yol kenarında durdurdu.

O ANLAR KAMERAYA YANSIDI

Daha sonra Korkmaz, suyunu ve yemeğinin yarısını otobüste bulunan vatandaş ile paylaştı. Kokmaz, oruçlarını açmalarının ardından tekrar yola devam etti. Vatandaş ise Korkmaz'a teşekkür etti. Yaşanan olay halk otobüsü içerisinde bulunan yol güvenlik kameralarına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kocaeli Körfez Yaşam Haberler

500

Yorumlar (4)

Qwe Qwe:

Ne kadar güzel di mi. Hepimiz böyle olsak ya. Ama nerdee. Anca kavga edelim fesatlık dedikodu.

28
1
yanıtYanıtla
Emrah Dogan:

halen dunya ayakta ise bole helal sut emen insanlar sayesinde

22
1
yanıtYanıtla
Jls Kdld:

Allah kabul etsin koca yürekli insan

22
1
yanıtYanıtla
pentakill lol:

tiktok kapatılıp toplum görgü kuralları üzerine bir çalışma yapılsın eğitim verilsin insanlara. yaptırımlar olsun. böyle bir hayat daha güzel.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title