Haberler

Hakkarili Futbolculardan Atso'ya Teşekkür Ziyareti

Yüksekova Belediyespor futbol takımı Antalya’da kamp yapmalarına imkan sağlayan Antalya Ticaret Ve Sanayi Odası’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yüksekova Belediye spor futbol takımı Antalya'da kamp yapmalarına imkan sağlayan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ziyaretinde bulundu. ATSO Başkanı Davut Çetin, "Oda ve borsalarımız arasındaki kardeşlik ve dayanışma havası Türkiye genelinde hakim olsa, ortada hiçbir sorun kalmaz" dedi.

Terör ve soğuk hava koşulları nedeniyle antrenman yapamayan Yüksekova Belediyesporlu futbolcuların imdadına Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) yetişti. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişimi ve ATSO'nun desteğiyle Yüksekovalı futbolcular devre arası kampı için Antalya'ya geldi. Belek'te kamp yapan Hakkarili futbolcular ATSO'ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Türkiye Futbol Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Yüksekova Belediye spor takımı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Yüksekova TSO Başkanı Salih Özdemir'le birlikte ATSO'ya gelen Yüksekova Belediye spor Kulüp Başkanı Emin Taşçı, Genel Koordinatörü Cengiz Uzunköprü, Genel Kaptan Muhyettin Barçın, Takım Kaptanı Bayram Yıldırım ve futbolcuları, ATBO Başkanı Davut Çetin, Başkan Yardımcısı Mustafa İssi ve Sayman Üye Hüseyin Barut ağırladı.

ATSO Başkanı Davut Çetin, Güneydoğu'da gençlerin spor, bilim ve kültüre ulaşma çabalarının mutlaka desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Güney Doğu'da yaşanan sıkıntılara karşın Yüksekova'da gençlerin spor yapmasının takdire değer olduğunu da belirten Başkan Çetin,

"2015 Nobel Kimya ödülünü alan Aziz Sancar'ın yetiştiği bir toprakta, bugün gençlerin şiddete, teröre alet edilmesine hep beraber karşı çıkmalıyız. Türkiye'nin bütün gençliğinin bilim, kültür, sanat ve spor peşinde koşmaları, toplumsal sorunlarının çözümünü fikir, bilimle çözmeye çalışmaları gerekir. Bunun için yapılması gereken bellidir; hep beraber bu vatanın her toprağına, her vatandaşına sahip çıkmak durumundayız. Yüksekova Kulübü gibi kulüplerimiz de sporcu gençlerimiz de desteklenmelidir. Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, Yüksekova Belediyespor Futbol Kulübümüzün Antalya kampına destek olmamızı rica etti, biz de tereddüt etmeden genç kardeşlerimizin kampına bir nebze destek olduk. Sporcu kardeşlerimizi Antalya'da görmekten dolayı mutluyuz" dedi.

"KARDEŞLİK HAVASI TÜRKİYE'DE HAKİM OLSA HİÇ BİR SORUN KALMAZ"

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası'nın ticaret ve sanayi odalarının kentlerine desteklerini göstermesi bakımından güzel bir örnek olduğunu belirten Çetin, "Oda ve borsalarımız arasındaki kardeşlik ve dayanışma havası Türkiye genelinde hakim olsa, ortada hiçbir sorun kalmaz. Yüksekova TSO da bu anlamda bütün ilçelere ve odalara örnek bir girişimde bulunmuştur. Bu nedenle hem spor kulübünün yönetimini ve sporcularını hem de Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odamızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yüksekova'nın 3. Lig'e yükselmesi temennisinde bulunan Davut Çetin, futbolculardan şampiyonluk sözü aldı.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne bağlı odaların, sadece ekonomiyle ilgilenmediğini, kentlerin birlik ve beraberliğine katkı yaptığını vurguladı. "Oda ve borsalar olarak büyük bir aileyiz" diyen Özdemir, "Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleri ile bu takım Antalya'nın en iyi otellerinden birisinde kamp yapıyor. Bizi buraya getiren sporun kardeşlik ruhudur. Bizi birleştiren spordur. Biz Türkiye genelinde 365 kardeş oda-borsa adeta abi-kardeş gibiyiz. ATSO Başkanımız Davut Çetin'e ve tüm ATSO camiasına gösterdikleri bu ağabeylik ve misafirperverlik için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yüksekova TSO Başkanı Salih Özdemir ziyaretin anısına ATSO Başkanı Davut Çetin'e plaket verirken, Çetin'de konuk başkana kahve fincanı takımı ve Antalya reçeli takdim etti.

Ziyaretin ardından TSO yöneticileri ve futbolcular birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetin Başkan Yüksekova Türkiye Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title