Haberler

Hakkari: Hakkari'de Köydes Çalışmaları

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) kapsamında il ve ilçelerde gerçekleştirilmesi planlanan 196 projeden 167'sinin bitirildiğini söyledi.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu başkanlığında valilik toplantı salonunda KÖYDES kapsamında 2006 yılında yapılan hizmetlere yönelik bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Orhan Balcı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Süleyman Kaya, İl Özel İdare Müdürlüğü ile Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'nde görevli müdür, şube müdürleri, mühendis ve teknik elemanlar katıldı. Toplantıda 2006 yılında yapılan hizmetlerin yeni başlanılmış ve bitirilmiş hallerinin fotoğrafları yapılan slayt gösterimlerle katılımcılara gösterilerek, bilgi verildi.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, KÖYDES kapsamında, kendilerine sağlanan 23 milyon 404 bin YTL ödenekle il ve ilçelerdeki köylere içme suyu, yol ve köprü yapımına devam edildiğini bildirdi. KÖYDES kapsamında hazırlanan 196 projeden 167'sinin tamamlandığını kaydeden Vali Nasuhbeyoğlu, 2006 yılı KÖYDES çerçevesinde 112 köye içme suyu, 70 köye 351 kilometre stabilize yol, 17 köye 53 kilometre birinci kat asfalt, 7 köye 26 kilometre kat asfalt ve 4 köyeyse köprü yapıldığını bildirdi. Yapılan çalışmaların İl Özel İdaresi'nde görevli 20 personel ve makine parkında bulunan iş makineleriyle yapıldığı dile getiren Vali Nasuhbeyoğlu, "KÖYDES kapsamında ihaleleri yapılan işlerin tenzilatından artan ödenekle, merkez ve ilçelerde içme suyu, stabilize, asfalt, sanat yapıları ve köprülerden oluşan toplam 35 proje daha programa aldık. Bu 35 projeden 3 tanesi tamamlandı, geriye kalanların yapımınaysa devam edilmektedir. Ayrıca KÖYDES çerçevesinde İl Özel İdaresi makine parkına 4 dozer, 4 greyder, 4 yükleyici, 1 loder, 1 silindir olmak üzere toplam 14 iş makinesi alındı. 2006 yılı KÖYDES çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edilmektedir. Söz konusu yatırımlar, 2006 yılı içinde bitirilerek hizmete sunulacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title