Haberler

Muhafız'da, Sevişme Sahneleriyle Olay Olan Ayça Ayşin Turan, Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Güncelleme:

Netflix'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız'da sevişme sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken Ayça Ayşin Turan, IMDb Starmetre ve Moviemetre sonuçlarına göre tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı.

NETFLİX'in ilk Türk dizisi Hakan: Muhafız, IMDb Starmetre ve Moviemetre listelerinde üst sıralara tırmanırken, oyuncuları da dünya listelerinde ön sıralarda kendilerine yer bulmayı başarıyor.

TÜRK OYUNCULAR ARASINDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI

Hakan: Muhafız'ın Leyla'sı Ayça Ayşin Turan, dizide Çağatay Ulusoy ile sevişme sahnesiyle uzun süre konuşulmuştu. Güzel oyuncu, dizideki gösterdiği performansla tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Böylece Türk oyuncular arasında tüm zamanların rekorunu kırmayı başardı.

Hakan: Muhafız'da, Sevişme Sahneleriyle Olay Olan Ayça Ayşin Turan, Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

5 MİLYON PROJE ARASINDA IMDB SIRALAMASINDA EN İYİ TÜRK YAPIMI OLDU

Socipol'ün verilerine göre, Netflix'in ilk Türk dizisi olarak yayına başlayan Hakan: Muhafız (The Protector), IMDb puanlamasında tüm dünyada 5 milyon proje arasında 10. sırayı alarak tüm zamanların en iyi IMDb sıralamasına sahip Türk yapımı olma rekorunu geliştirdi.

Hakan: Muhafız'da, Sevişme Sahneleriyle Olay Olan Ayça Ayşin Turan, Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

KIRILMASI ZOR BİR REKORA İMZA ATTI

The Protector'un başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan tüm dünyada 11 milyon oyuncu arasında 42. olarak Türk oyuncuların yaptığı en iyi dereceyi yaptı. Geçen hafta 1943. olarak kariyerinin en iyi sıralamasını yapan Turan, kırılması zor bir rekora imza atarak tüm dünyada 42., Türk oyuncular içinde de 1. oldu.

Hakan: Muhafız'da, Sevişme Sahneleriyle Olay Olan Ayça Ayşin Turan, Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

9 OYUNCUSUNU BİRDEN LİSTEYE SOKTU

Büyük bir prestij göstergesi kabul edilen ilk 10.000 isim arasına, The Protector, uluslararası bilinirliği sebebiyle tam 9 oyuncusunu birden soktu. The Protector'ün başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 159., Hazar Ergüçlü 98. oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (61)

Martı:

100 yıl önce sütçü imam bir fransız askerini alnından vurmuştu TÜRK kadının başörtüsününe açmaya yeltenince Şimdi biz onlardan beter kadınlarımızı rezil rüsva ediyoruz açmadık yerlerini bırakmadık

51
4
yanıtYanıtla
ALi:

Daha ilkokul 5. sınıf öğrencileri birbirine teklif etme, sevgili olma vs işleri konuşmaya başlamış, 6. sınıfta sevgili olduk öpüştük ettik olayları yaşanıyor. Bu haberler, diziler internet vs oldukça ulu orta sevişmeyi öven medya sağolsun, ahlaki çöküntüyü hızlandırıyor. Sonra yandı gülüm keten helva, aileler çok dikkatli olmalı.

51
1
yanıtYanıtla
bekr:

çocuğunun eline bilgisayarı interneti ver sonra bu napıyor diye kontrol etme daha sonra kalkıp diziler internet ahlakı bozuyor komiksiniz

yanıt5
yanıt12
Halis başkan:

Medyanın genel durumu. ahlaksızlık, vahşet, pislik. .

43
3
yanıtYanıtla
sıradan vatandaş:

Ulan yazıklar olsun artık ne denir ki. . . Bu insanların anası babası yok mu? Ar namus kalmamış.

40
5
yanıtYanıtla
haydar:

sende bulsan sapini bilem yersin

yanıt6
yanıt4
GIYBETTİN:

BU DÜNYA NAMUSUYLA 1600 LİRAYA ÇALIŞIP GEÇİNECEĞİNE SANAT MANAT AYAĞINA GAYRİ AHLAKİ GÖRÜNTÜ VEREREK HAYASIZCA ROL KESEREK YÜKLÜ MİKTAR PARA VE ÜN KAZANANLARIN MEKANI OLDU

38
3
yanıtYanıtla
namus:

çok doğru

yanıt2
yanıt1
ŞAPKACI:

AN İTİBARİYLE YÜZDE 26, 05 ZAMLA 2, 020, TL OLMUŞTUR:)))

yanıt0
yanıt0
PAŞA KÖYLÜ:

Ayça Ayşin seninle 2 kişilik filmde oynamak isterim. film yatak odasında başlayıp mutfak mermeri, antre, salonun üçlü ve tekli koltuğunda devam eder banyoda the end olur.

26
9
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title