Haberler

Hadise, Kaan Yıldırım'ın köpeği için Instagram hesabı açtı

Güncelleme:

Hadise, aşk yaşadığı Kaan Yıldırım'ın köpeği için Instagram hesabı açıp köpekle olan fotoğrafını paylaştı. "Benek Yıldırım" adlı hesaptan sadece kendini ve Kaan'ı takip eden Hadise'nin ilk paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hadise ile olan aşkını resmen ilan etti. Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek'e de oldukça düşkün olan ve sık sık sosyal medya hesabından Benek ile çekilen fotoğraflarını paylaşan Hadise'den bir adım daha geldi.

BENEK İÇİN INSTAGRAM HESABI AÇTI

Hadise, Benek için özel bir Instagram hesabı açtı. "Benek Yıldırım" adlı hesaptan sadece kendini ve Kaan'ı takip eden Hadise'nin ilk paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Hadise, Kaan Yıldırım'ın köpeği için Intagram hesabı açtı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Bora Füzesi Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

CETO:

ay canim ya köpek hadiseden cok cok daha LOKUM . . .

16
7
yanıtYanıtla
Mete:

Kes lan tatavayı lavuk

yanıt7
yanıt11
BUNAK:

Bu karıya benim gibi hasta olan yoktur leeeyy

4
9
yanıtYanıtla
CANIM ÜLKEM !:

Haberi gördüm merak ettim baktım daha şimdiden 12 . 000 takipçiye ulaşmış ! Sisteme bak bunun gibileri takip et kazandır imrenerek izle !Geçen bir haber daha görmüştüm Murat Övüç ile İlber Oltaylı takipçi sayısı aynı !Yazık CANIM ÜLKEM çok Yazık !

10
1
yanıtYanıtla
Mete:

Köpekten sonra atıyla ilgili hesap açsın atla da paylaşım yapsın inanıyorum ki çok daha fazla beğeni alır

5
5
yanıtYanıtla
yorumcu:

bunu hala beğenen var yani

5
5
yanıtYanıtla
Lokumcu çeti:

Ben beğenmim

yanıt4
yanıt1
Hakan:

Takip etmeyin yüzkarasi bu kadin ya.

8
0
yanıtYanıtla
Duş mihraklar:

Hadisenin itini takip edenler oy verecek bir de. Şimdi bu ülke kalkınır mı

8
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

HADİSE ÇOK ÇİRKİNSİN ŞİŞKOSUN

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title