Haberler

Hacı Sabancı, Sevgilisini 65 Bin Liralık Yatla Gezdiriyor

Güncelleme:

Sosyetik iş adamı Hacı Sabancı, Özge Ulusoy'la çıktığı İbiza tatilinde kesenin ağzını açtı. Sabancı, günlük kirası yaklaşık 65 bin TL olan süper lüks yatla aşkına İspanya'nın en güzel koylarını gezdiriyor.

Manken Özge Ulusoy ile iş adamı sevgilisi Hacı Sabancı, İspanya'nın gözde adası İbiza'da rüya gibi bir tatil yapıyor.

TEKNELERİ 3 KATLI

Sabancı'nın özel uçağıyla İbiza'ya giden çift, kiraladıkları süper lüks tekneyle İspanya'nın en güzel koylarında tatilin tadını çıkarıyor. Günlüğü 20 bin euro olan 3 katlı tekneyle Akdeniz'de mavi tura çıkan sevgililere, arkadaş grupları da eşlik ediyor.

KESENİN AĞZINI AÇTI

Sosyal medya hesaplarından tatillerine dair en renkli kareleri paylaşan Ulusoy-Sabancı çiftine, takipçilerinden "Hayat size güzel" yorumları geldi. Güzel mankenin, sevgilisi için sarf ettiği "Beni hep el üstünde tutuyor" sözünü hatırlatan takipçiler, "Hacı, aşkı uğruna yine kesenin ağzını açtı" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER HEP ORADA

Şu sıralar tekneleriyle Formentera Adası'na demir atan ikili, yerli ve yabancı çok sayıda ünlü ismin uğrak yeri olan adadaki cennet gibi bir plajda deniz keyfi yaptı.

Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar ile Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural da ikilinin tercih ettiği Formentera Adası'nda tatil yapan ünlü isimler arasında yer alıyor. (Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hacı Sabancı Özge Ulusoy Akdeniz İspanya Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

ASLI:

BU ADAMDAN BI COCUK PEYDAHLASAN LUKS VILLA VE AYLIK RAHAT 250 BIN NAFAKA CARPARSIN SONRADA YASAMAYA BASLARSIN

16
0
yanıtYanıtla
Bacpt:

Hacıyı hacılamışlar, çok daha azına çok daha fazlasını yapardı bsşka yerlerde

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title