Haberler

Ücretsiz konser bileti nasıl alınır? İzmir ücretsiz konser, tiyatro, sinema bileti nasıl alınır? İzmir ücretsiz konserler hangileri?

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Gençler, güzel bir sürprizimiz var" diyerek müjdeyi verdi. Ücretsiz konser, tiyatro ve sinema bileti vereceğini söyleyen Soyer, tam 35 bin konser bileti vereceğini duyurdu. Peki, Ücretsiz konser bileti nasıl alınır?

İzmir'de gerçekleşecek olan Gençlik Festivali'nde, gençlere ücretsiz konser bileti verileceği duyuruldu. Ücretsiz konser bileti nasıl alınır merak konusu oldu. Ücretsiz konser bileti nasıl alınır ve İzmir ücretsiz konserler hangileri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ücretsiz konser bileti nasıl alınır? İzmir ücretsiz konser, tiyatro, sinema bileti ücretsiz nasıl alınır? İzmir ücretsiz konserler hangileri? Detaylar haberimizdedir…

İZMİR ÜCRETSİZ KONSER BİLETİ NASIL ALINIR?

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Gençler, güzel bir sürprizimiz var" diyerek müjdeyi verdi. Paylaştığı tweetinde platformundan başvuru yaparak ücretsiz bilet sahibi olabilirsiniz.

İZMİR ÜCRETSİZ KONSERLER HANGİLERİ?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 12-30 yaş arası gençlere bu yıl 35 bin sinema, tiyatro ve konser bileti dağıtacak. Bilet almak isteyen gençler başvurularını, mobil uygulamasından yapabilecek. İzmir'de gerçekleşecek olan konser, tiyatro ve sinema biletini platformundan başvuru yaparak ücretsiz olarak bilet sahibi olabilirsiniz. İzmir Gençlik Festivali'nde gerçekleşecek olan etkinliklere ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Gençler, güzel bir sürprizimiz var. ??

Tam 35 bin konser, tiyatro ve sinema biletini bugünden itibaren ücretsiz erişiminize sunuyoruz. platformundan başvurmayı unutmayın.

— Tunç Soyer (@tuncsoyer)
Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title