Haberler

Selçuk Tepeli kovuldu mu? FOX TV yöneticilerinden iddialara yalanlama

Güncelleme:

FOX Ana Haber sunucusu Selçuk Tepeli, çiftçilerin zor durumunu anlattığı haber sonrasında sinirlerine hakim olamadı ve elindeki kağıtlarla bardağı fırlatarak yayından çıktı. Bu gelişme sonrası kanaldan kovulduğu öne sürülen Tepeli ile ilgili iddiaları FOX TV yöneticileri yalanladı.

Selçuk Tepeli, çiftçilerin sorunlarını dile getiren haberin ardından sinirlerine hakim olamadı. Haberin yayınlanmasının ardından "Geç abi geç" diyerek yönetmene seslenen Selçuk Tepeli elindeki kalemi, ardından da bardağı fırlattı.

"SELÇUK TEPELİ KAPININ ÖNÜNE KOYULMUŞ"

Selçuk Tepeli'nin bu anları sonrasında AK Parti'den iki kez milletvekili adayı olan Cihan Saraç, sosyal medya hesabından bir iddia ortaya attı. Saraç, "FOX TV'nin bardak fırlatan artist sunucusu Selçuk Tepeli kapının önüne koyulmuş. Doğrusu buydu" şeklinde mesaj yazdı.

KANAL YÖNETİCİLERİ İDDİAYI YALANLADI

Bu paylaşım gözler FOX TV'ye çevrildi. Selçuk Tepeli'nin kovulduğu yönündeki iddiaları yalanlayan kanalın üst düzey yöneticileri iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

AK PARTİLİ İSİMDEN RTÜK'E ÇAĞRI

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci de RTÜK'e çağrı yaparak "İzleyiciye bardak fırlatıp, edep dışı hareket yapan insansının bu fiili nedeniyle, RTÜK'ün, FOX TV kanalına, kapatma dahil, tüm tedbirleri en kararlı haliyle uygulamasını vatandaş olarak bekleriz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Selçuk Tepeli Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Süleyman Koç:

reklam kokan hareketler bunlar aga

158
353
yanıtYanıtla
AJ B:

Bedava reklam hahhah

yanıt1
yanıt22
ABdulkerim Yazıcı:

Mücahit Bey başınıza ne geliyorsa dilinizden geliyor :) bence susmayı deneyin

311
43
yanıtYanıtla
Türker Esentürk:

Artist sen kimsin be o kadar çok milleti düşünüyorsan ,seçimlerde aday ol meclise git bu milletin haklarını savun reyting için artslik yapıyorsun alt tarafı bı haber okuyorsun yani elemansin çünkü işiniz çok basit fitne TV çalışanı:))

31
80
yanıtYanıtla
Morpheus:

Adamı da bıktırdı bu siyaset yüzsüzlüğü, çiftçiye buğday taban fiyatı açıklamayan TMO, gidip ithalat alımı açıklıyor, bunun adı ihanettir. Bu kadar vurdumduymazlık iş bilmezliği geride bırakır...

63
14
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Bütün dünya buğday stokluyor.

yanıt19
yanıt7
Umut baykal:

Artistik te yapsa mazlumun hakkını savunan insana yapılan yorumlarda görüyorumki bu ülke bitmiş. Özgürlük varsa bu ülke de hakaret etmeden dilediği şekilde tepki göstermek en doğal hakkıdır. Burda yorum yapanlar büyük ihtimalle zamanında poşet poşet evlerine makarna götürenler dir.

64
10
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Kameraman bu milletin bir ferdi değil mi?

yanıt3
yanıt4
Eğrioturdoğrukonuş:

Foxmu? tetikçikanal.

19
41
yanıtYanıtla
bekir yapici:

DEMEKKI AK PARTIDE KÖSE BASLARINI TUTANLARDA FOX TV IZLIYORMUS AYRICA AKP´LILERIN FOX TV HABERLERINI IZLEYEN MUHALIFLERE SAYGI DUYULMASINI ISTEMELERI COK KOMIK .

44
13
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title