Haberler

Özgür Özel ile Deniz Zeyrek canlı yayında neden tartıştı, ne oldu?

Güncelleme:

Özgür Özel ve Deniz Zeyrek arasında yaşanan tartışma gündeme bomba gibi düştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sözcü TV'ye konuk oldu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında gergin anlar yaşandı. Özel ve Zeyrek'in tartışmasının sebepleri ve sonuçları merak konusu oldu.

CHP Genel Merkez binasında gazetecileri konuk eden CHP lideri Özgür Özel ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma çıktı. Özgür Özel ile Deniz Zeyrek neden tartıştı, ne oldu?

ÖZGÜR ÖZEL VE DENİZ ZEYREK NEDEN TARTIŞTI?

Muhalefetin çözüm bulmak yerine şikayet ettiğini ifade eden Zeyrek, Özgür Özel'i sinirlendirdi. Özel'in "Şimdi bakın en kolayı burada, yani mikroba hastalık yaptığından dolayı sual sormayıp, antibiyotiğe etkililiğini soruyorsunuz." sözlerine Zeyrek ise, "O zaman ben CHP Genel Başkanı olayım." yanıtını verdi. CHP lideri Özel, Zeyrek'e "Muhalefete saldırmanın konforundan biraz daha adilane bakmak lazım bu işlere. En kolay yol muhalefete saldırmak." diyerek tepki gösterdi.

NE OLDU?

CHP Genel Merkez binasında gazetecileri konuk eden CHP lideri Özgür Özel ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Deniz Zeyrek Sözcü TV Sözcü 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title