Haberler

Nail Gönenli kimdir? Pınar Deniz ile birlikte olduğu iddia edilen Nail Gönenli sevgilisi kimdir?

Yargı dizisinde canlandırdığı karakterle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz'in birlikte olduğu iddia edilen Nail Gönenli kimdir? Nail Gönenli kaç yaşında, nereli? Nail Gönenli hayatı ve biyografisi

Nail Gönenli kimdir, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yaz aylarında Yiğit Kirazcı ile birlikte olan oyuncu Pınar Deniz'in Nail Gönenli ile birlikte olduğu iddia edildi. Peki, Nail Gönenli kimdir?

NAİL GÖNENLİ KİMDİR?

Yargı dizisinde avukat Ceylin karakterini oynayan Pınar Deniz, bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile aşk yaşıyordu. Sosyal medya hesaplarından sık sık aşk dolu pozlarını paylaşan ikili, ayrılık kararı aldı. Çift, Instagram'da birbirini takip etmeyi de bırakmıştı.

Pınar Deniz'in avukat Nail Gönenli ile birlikte olduğu iddia edildi. Özge Özpirinççi'nin avukatı olan Nail Gönenli, ayrıca nikah şahitliğini de yapmıştır.

Daha önce oyuncu Bestemsu Özdemir ile aşk yaşayan ünlü avukat, kısa bir süre öncesine kadar da sosyetik isim Zeynep Selvili ile beraberdi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Yiğit Kirazcı Pınar Deniz Pınar Deniz Yargı Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title