Haberler

Mehmet Oğuz kimdir? CHP Erzurum Tekman Belediye Başkan Adayı Mehmet Oğuz kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Mehmet Oğuz kimdir? CHP Erzurum Tekman Belediye Başkan Adayı Mehmet Oğuz kaç yaşında, nereli? CHP'nin Erzurum Tekman Belediye Başkan Adayı Mehmet Oğuz, vatandaşların ilgisini çekiyor. Oğuz'un yaşının ve nereli olduğunun bilinmemesi, merak konusu oldu. Bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Siyasi arenada heyecan her geçen gün daha da artıyor. 31 Mart yerel seçimi için nefesler tutuldu. Bu süreçte en merak edilen konulardan biri de partilerin il ve ilçeler için belirlediği adaylar. Vatandaşlar, seçime giderken kendileri için en doğru kararı vermek üzere adayları araştırmaya devam ediyor. CHP Erzurum Tekman Belediye Başkan adayı ise Mehmet Oğuz. Mehmet Oğuz nereli, kaç yaşında? İşte ayrıntılar…

MEHMET OĞUZ KİMDİR?

Mehmet Oğuz 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Tekman Belediye Başkan adayıdır.

NEREDE OY KULLANACAĞIM?

Nerede oy kullanacağınızı, seçim dönemlerinde sandık seçmen listeleri kesinleştikten sonra e-Devlet kapısı üzerinden, www.ysk.gov.tr adresinden "Nerede Oy Kullanacağım" bölümünden YSK mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Mehmet Oğuz Erzurum Tekman 3.Sayfa Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title