Haberler

Kayla Manukyan kimdir? Çağlar Ertuğrul'un sevgilisi Kayla Manukyan nereli, kaç yaşında? Kayla Manukyan hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Çağlar Ertuğrul ile sık sık gündeme gelen başarılı stilist Kayla Manukyan hakkında Kayla Manukyan kimdir? Kayla Manukyan kaç yaşında, nereli? sorularının yanıtları merak ediliyor. Lisans eğitiminin ardından pek çok başarılı projede yer alan Kayla Manukyan hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde...

Kayla Manukyan kimdir? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Kişisel stil danışmanlığı, gardrop danışmanlığı gibi farklı görevleri bulunan Kayla Manukyan kaç yaşında, nereli? Kayla Manukyan hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

KAYLA MANUKYAN KİMDİR?

Oyuncu Çağlar Ertuğrul ile birlikte olduğu iddia edilen Kayla Manukyan, dizi ve sinema sektöründe kostüm asistanı olarak görev alan başarılı bir stilisttir.

En son Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizinin kostüm asistanlığını üstlenmiştir. Kayla Manukyan 1992 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Psikoloji Lisans programını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde onur derecesiyle tamamladıktan sonra ilk stajını Fransız Lape Hastanesi'nde psikoloji alanında, ikincisini ise Pusula Grup Danışmanlık'ta eğitim ve yönetim danışmanlığı ve psikolojik danışmanlık üzerine yaptı. İstanbul Psikanaliz Eğitim, Araştırma ve Geliştirme Derneği'nde (Psikeist) psikanaliz kuramı, savunma mekanizmaları, kişilik örgütlenmeleri ve psikopatolojinin pratikteki işleyişleri üzerine eğitim gördü.

Hep hayali olan ikinci kariyeri moda alanında kendini geliştirebilmek için önce Atölyemart'ta 2 sene boyunca çizim eğitimi aldı. Sonrasında İstanbul Moda Akademisi'nde (İMA) "moda çizim teknikleri" eğitimini tamamladı. Marie Claire, Women's Health, Men's Health dergilerinde moda editörü asistanlığı yaptı. Daha sonra İMA'da Styling eğitimini tamamladı ve Madame Figaro dergisinin Moda ve Stil editörlüğünü üstlendi. Çeşitli dizilerde stil danışmanı olarak görev aldı.

Sanat Terapisi eğitimini de tamamladıktan sonra "kişisel stil danışmanlığı" hizmetinin yanı sıra, "sanat ve moda psikolojisi" alanlarında çalışmalarını sürdürmekte.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Çağlar Ertuğrul Çağlar Ertuğrul Çağlar Ertuğrul Manukyan Manukyan Moda Moda Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title