Haberler

Kara Ağaç Destanı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mart Kara Ağaç Destanı yeni bölüm izleme linki var mı?

Kara Ağaç Destanı dizisinin takipçileri, 7. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını ve 29 Mart'taki yeni ölüm izleme linkinin olup olmadığını merak ediyor. Dizi son bölümde, Merdo'nun teslim olmasıyla Gülnaz'ın serbest kalması ve iki büyük aile arasındaki gerilimin tırmanması gibi olaylara sahne oldu. Ancak, 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Kara Ağaç Destanı dizisi takipçileri yeni bölümü heyecanla takip ederken Kara Ağaç Destanı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediyor. Peki, Kara Ağaç Destanı 7. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mart Kara Ağaç Destanı yeni bölüm izleme linki var mı?

KARA AĞAÇ DESTANI SON BÖLÜMDE NELER OLUR?

Merdo'nun teslim olmasıyla, Gülnaz serbest kalır. Latif Bey, olanların hesabını tek tek sormaya başlar. Kara Ağaç'ta, iki büyük aile arasında gerilim iyice tırmanır. Celal Ağa, Latif Bey'in hamlelerini karşılıksız bırakmaz. Ama Latif Bey'in, kendi ailesine uzanacak kadar ileri gidebileceğini tahmin etmemiştir.

Bulduğu çaputla, sırrı çözmeye yaklaşan Sultan'ı, Naile durdurur. Ömer ve Sultan'ın, Kara Ağaç'ın kaderini birlikte değiştireceklerine dair inançları günden güne pekişir. Artık gördükleri rüyaların gerçek anlamını sorabilecekleri biri daha vardır. Raziye, Kara Ağaç'a dönmüştür.

KARA AĞAÇ DESTANI 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kara Ağaç Destanı 7. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Günce gelişmeler için sayfamızı takp edebilirsiniz.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Kara Dizi Aile Gibi Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title