Haberler

Kaan Taşaner kimdir? Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi! Kaan Taşaner kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile magazin gündeminden düşmeyen Kaan Taşaner, vatandaşların merak konusu oldu. İşte Kaan Taşaner hakkında merak edilenler. Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi. Kaan Taşaner kimdir?

Magazin gündeminde sık sık kendine yer bulan ve sosyal medya açıklamaları ile dikkat çeken Kaan Taşaner merak konusu oldu. İşte Kaan Taşaner hakkında merak edilen Kaan Taşaner kimdir, Kaan Taşaner hayatı ve biyografisi gibi konuların detayları…

KAAN TAŞANER KİMDİR?

23 Nisan 1979 yılında Antalya'da doğdu. Konya, Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. 2010 yılında "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide, canlandırdığı "Erdoğan Yaşaran" karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından 2013 yılında "Kuzey Güzey" dizisinde "Komiser Şeref'" karakterini canlandırdı. Yine 2013 yılında başrollerinde yer aldığı''Kayıp'' dizisinde "Kemal Özdemir" karakteri ile ekranlara çıktı. 2014 ve 2018 yılları arasında başrollerinde yer aldığı "Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Gündoğdu Bey" karakterine hayat verdi. 2018'de "Şahin Tepesi'" dizisinde "Erkan Sarpkaya" karakterini canlandırdı.Yine 2018 yılında yayınlanan "Mehmetçik Kut'ül Amare'" dizisinde,başrolde"Süleyman Askeri'"karakteri ile büyük beğeni topladı. Son olarak 2020–2021 yılında "Uyanış Büyük Selçuklu" dizisinde Markus Ve Mathias karakterleri ile iki farklı rolde izleyici ile buluştu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Kaan Taşaner Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title