Haberler

İmamoğlu: Çiller, 13 bin metrekare arazisine ballı börek imar çıkarttığı için Kurum'u destekliyor

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'a destek verdiğini açıklayan eski Başbakan Tansu Çiller'e tepki gösterdi. İmamoğlu, "Kendisine ait 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için Murat Kurum'u destekliyor. Sarıyer'de şahsına ait 13 bin metrekarelik araziye ısrarla imar çıkarttı, biz ısrarla dava açtık ve iptal ettik. Bana niye destek versin! Destek vereceği yeri biliyor" dedi.

31 Mart seçimlerine günler kala İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u desteklediğini açık açık ifade eden eski Başbakan Tansu Çillere, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi. İmamoğlu, "Kendisine ait 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için Murat Kurum'u destekliyor" diye konuştu.

İMAMOĞLU'NDAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde; "Kanal İstanbul'un adını bile anmıyorlar. İstihdam ofisleriyle dalga geçtiler, şu ana kadar 180 bin insanımız iş buldu Onların ayrıştırdığı gibi "o parti bu parti" demedik. Biz insanı insan olduğu için severiz. Oyuna bakmayız.

"3 HANELİ ENFLASYON SADECE BİZDE VAR"

Bizden önce kreş de yurt da sıfırdı. Onlar bir torpilliye burs veriyorlardı. Biz sadece bu sene 100 bin öğrencimize 7 bin 500 TL veriyoruz. Ekonomiyi rezil ettiler. 3 haneli enflasyon sadece bizim ülkemizde var. Bizim canım paramızı dünyanın pulu ettiler!

"ÇİLLER'İN NEDEN KURUM'U DESTEKLEDİĞİNİ BİLİYORUM"

Hanımefendi "Desteğim sayın Kurum'a" demiş. Kentsel dönüşümü çözermiş! Onun niçin desteklediğini ben biliyorum. Kendisine ait 13 bin metrekare araziye ballı börek bir imar çıkarttığı için destekliyor.

"ARAZİYE ISRARLA İMAR ÇIKARTTI, BİZ DAVA AÇIP İPTAL ETTİRDİK"

Sarıyer'de şahsına ait 13 bin metrekarelik araziye ısrarla imar çıkarttı, biz ısrarla dava açtık ve iptal ettik. Bana niye destek versin! Destek vereceği yeri biliyor. O rant kazanmasına sebep olmuş, ben de milletime rant kazanmak için çalışıyorum. Aradaki fark bu.

"ŞİMDİ 16 MİLYONDAN OY ALACAKLAR YA AĞIZLARINA ALMIYORLAR"

Kanal İstanbul'u soruyorlardı, ne diyorlardı hatırlayın. 'Ya-pa-ca-ğız' diyorlardı. Şimdi 16 milyondan oy alacaklar ya ağızlarına almıyorlar. Ya nasıl maharetliler, ben utanırım, bunların yüzü de kızarmıyor."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Gündem

Ekrem İmamoğlu Tansu Çiller Murat Kurum Sarıyer Gündem Haberler

500

Yorumlar (13)

er ak:

her sozu dogru. cemaatlere hibe edilen paralar da kesildi

252
71
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Bir kere her sözü doğru dediğin için salladığını ispatlamış oluyorsun. Para cemaatlerden gidip LGBT gibi sapkın ve terör örgütlerine de gittiğinide yazman gerekirdi.

yanıt104
yanıt186
Luckyboom:

Halit lgbt ve terör örgütlerine giden maddi yardımları ispatla da kuruma oy verelim. İlkokul seviyesinde kanıtsız ahlaktan yoksun yorumlar yapmayın.

yanıt162
yanıt64
Arman Usa:

halit para transferini senmi yapiyordunku bu kadar eminsin?

yanıt109
yanıt38
Uğur Irk:

Halit doğma büyüme lgbtliyim gayim daha bir kuruş destek almadım başvuru merkezi neredeyse söylede bende destek alım

yanıt59
yanıt21
Emirhan YILDIZ:

müteahhit ekrem bilir o işleri beylikdüzü büyük çekmece silivride ballı böreklerden haberdar 5 senedir ibb elinde başka ne balli börek çörek dağıtıldı biliyordur.

27
72
yanıtYanıtla
ayten sağdıç:

çaydan iyidir bide yaptıgı bir sürü proje var. bunların %87 gerçekleştirdi bizzat murat kurum söyledi bunu işine gelmeyen nedir

yanıt6
yanıt3
Özkan Bulut:

Halit iftira günahtır bilgin olsun

42
7
yanıtYanıtla
Cemalettin Doğan:

Şeytan. Gülüyormu merak ediyorum

37
6
yanıtYanıtla
Ahıskalı Türk:

Ortaklarının arazilerini nasıl ballı börek gibi imara açtığını da söyleyebilseniz böyle.

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title