Haberler

DADI MERYEM olayı canlı izleme linki! Esra Erol ne zaman, saat kaçta?

Güncelleme:

DADI MERYEM olayı canlı izleme linki! Esra Erol ne zaman, saat kaçta? Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen ve Dadı Meryem olayının ele alındığı programın canlı izleme linki ve yayın saati merak ediliyor. Esra Erol'un programında hangi saatte yayınlanacağına dair bilgiler haberimizde bulunmaktadır.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla ekrana gelen gündüz kuşağı programında dadı Meryem'le ilgili gerçek hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şaşkına çevirmişti. İzleyiciler bugünkü programda neler olacağını merak ediyor.

DADI MERYEM KİMDİR?

Bu hafta programa katılan Mehmet Altun, bir süredir ayrı olduğu 6 yıllık eşiyle barışmak istediğini belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Karısını 15 kez aldatan Mehmet Altun, evliliğin bitme noktasına gelmesinin sorumlusu olarak da kayınpederini gösterdi. Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun ise eşinin son olarak onu çocuklarının bakıcısı ile aldattığını mesajlarını yakaladığını söyledi. Dadı Meryem hakkında ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şoke etti.

DADI MERYEM olayı canlı izleme linki! Esra Erol ne zaman, saat kaçta?

DADI MERYEM OLAYI NEDİR?

Esra Erol canlı yayında "Dün gece ihbar hattına bir mesaj geldi. Sen bir konuyla ilgili cezaevine girip çıkmışsın" diyerek dadı Meryem'e işlediği suçu sordu. Cezaevine girdiğini kabul eden Meryem "Cinayet suçundan 9 yıl yattım" dedi.

Esra Erol olayın detaylarını da anlattı. Erol, "8 yaşındaki Hasret, gömülü halde bulundu. Jandarma kendi aramalarında ıslak zeminde köpeklerle araştırma yapıyorlar. Kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunuyor" ifadelerini kullandı.

ESRA EROL CANLI İZLE!

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Esra Erol Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title