Haberler

Cansu Taşkın kimdir? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kaç yaşında?

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın hakkında merak edilenler gündeme geliyor. Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 25 yaş küçük olan bir model. Cansu Taşkın'ın kim olduğu ve kaç yaşında olduğu konusu merak konusu. Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın hakkında detaylar haberimizde...

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın genç sevgilisi merak ediliyor. Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kaç yaşında ve Cansu Taşkın kimdir soruları gündeme geliyor. Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülüyor. Cansu Taşkın kimdir? Yılmaz Erdoğan'ın sevgilisi Cansu Taşkın kaç yaşında? Detaylar haberimizdedir…

YILMAZ ERDOĞAN'IN SEVGİLİSİ CANSU TAŞKIN KİM?

Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekranlara geri dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ileri sürülüyor. Yılmaz konuyla alakalı sessizliğini korurken Taşkın'dan ilişki itirafı geldi.

"BİZ KÖTÜ BİR ŞEY YAPMADIK"

Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk olan Cansu Taşkın, "Bu olaylar gerçek mi bir aşk var mı aranızda?" sorusu üzerine Yılmaz Erdoğan ile ilişki yaşadığını itiraf ederek "Gerçek... Haberler doğru. Hiçbir zaman özel hayatımı konuşmadım konuşmamaya da devam. Bunu sosyal medyada ön planda tutmadım. Evet doğru hani haberler, sorduğun için söyleyeyim. Yani sonuç olarak biz kötü bir şey yapmadık arkadaşlar bu çok normal değil mi? Çok girmek istemiyorum o konulara, benim için çok değerli bir insan" dedi. Cansu Taşkın sözlerinin devamında Yılmaz Erdoğan'ın kullandığı kelimelerle ilgili kendisini düzelttiğini söyledi.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Yılmaz Erdoğan Taşkın Yılmaz Cansu Taşkın Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title