Haberler

Ateş Kuşları neden yok, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme:

Kadir Gecesi nedeniyle kanallar yayın akışlarında değişikliğe gitti. Ateş Kuşları da bu değişimden etkilendi ve yayın akışında yer almadı. Peki, Ateş Kuşları neden yok, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Ateş Kuşları neden yok, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak, sorusu bugünün en çokm merak edilen konuları arasında yer aldı. Peki, Ateş Kuşları neden yok, Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ağabeyim kızacak ama Çino'ya hayatını borçluyuz Barbar!"

Barbar'ın ve kaçırılan çocukların hayatını kurtarmış gibi davranan Çino, Ateş Kuşları'nın güvenini kazanacak. Onun gerçek yüzünü bilen ve samimiyetine asla güvenmeyen Ali, Ateş Kuşları'yla büyük bir çatışma yaşayacak ve giderek yalnızlaşacak. Çelik cesaretini toplayıp Hacer'in karşısına dikilecek, Hacer ve Çelik kanadında niyetler dile gelecek. Kara ve Sultan'ın katil olduğunu öğrenen Ayça, ikiliyi büyük bir çıkmaza sokacak. Ali, Çino'nun yanında gördüğü kişiyle hislerinde yanılmadığından emin olacak.

ATEŞ KUŞLARI NEDEN YOK?

Bugün Kadir Gecesi nedeniyle ekranda dini program yer alacak. Bu nedenle Ateş Kuşları yeni bölüm bugün ekrana gelmeyecek.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Ateş Kuşları Kadir Gecesi Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title